To je to što me zanima!

Kustić: Odlučili smo izgraditi novi kamp za reprezentaciju!

S preko 18 milijuna kuna pomogli smo županijskim savezima. I to jasno govori koliko savez pomaže. Najbolji smo savez u Hrvatskoj, to pokazujemo u poslovnom i sportskom smislu, poručio je Marijan Kustić
Vidi originalni članak

Odlučili smo graditi novi kamp. Kroz petnaestak dana ćemo izići s konkretnim informacijama. Nećemo izlaziti prerano, da ne ispada kako se samo želimo fotografirati, rekao je Marijan Kustić (48) na skupštini Hrvatskog nogometnog saveza održanoj u ponedjeljak u Zagrebu.

Velike su to vijesti, posebno nakon što je Trgovački sud u Zagrebu odlučio da NK Zagreb ne treba predati ključeve 'Zagrebella' Gradu Zagrebu. Prema ranije poznatim informacijama, kamp bi se mogao nalaziti u Velikoj Gorici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NE IDEMO MI NIKAMO! Medić se smije: Pa govore već 12 godina da će nas izbaciti iz Zagrebella, ali ostajemo ovdje!

Rekordne brojke za HNS

Osim što je najavio velike planove vezane uz infrastrukturu, Kustić se pohvalio i radom HNS-a.

- S preko 18 milijuna kuna pomogli smo županijskim savezima. I to jasno govori koliko savez pomaže. Najbolji smo savez u Hrvatskoj, to pokazujemo u poslovnom i sportskom smislu. Sve kreće iz najmanjih sredina i nikada ih nećemo zaboraviti. Dići ćemo infrastrukturu. Veseli me i novi zakon o sportu koji će omogućiti nova ulaganja u stadione naših prvoligaša - dodao je Kustić.

EMOTIVAN NAKON TRIJUMFA Dalić: Sad bi me moj šef Ćiro nazvao i čestitao mi, nedostaje mi... A ja sam uspio i vrijedim!

HNS je zabilježio rekordne financijske brojke nakon velikog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Katru.

- HNS je ostvario najbolji financijski rezultat u povijesti. Prihodi u Kataru su približno onima u Rusiji, iznose 27 milijuna dolara. Znatno su povećani prigodi od TV prava, marketinga i HOO-a. Savez je uprihodio 507 milijuna kuna, dok su rashodi 409 milijuna. Višak je 98,630.000 kuna - kazala je Ružica Bajrić, voditeljica računovodstva HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 04.04.2023.

    Za mjesec dana opet će reći da je svaki stadion nacionalni stadion, gradit ćemo stadione po cijeloj Hrvatskoj jer reprezentacija treba igrati u svim krajevima. Pa nako ntoga opet da će se graditi nacionalni i tako u krug

  • pusi pimpeka 03.04.2023.

    Kamp negde na Jadran, na mediteransku klimu, da se škvadra okupi i dok zazdeni kod nas gore. Ako ga picnete negde u zagori, poviše Omiša, uz Cetinu u šumi, imate kamp za 12 mjeseci, uz mediteransku klimu, a tam uz Dinaru nije ni tak vruče.

  • inaa 03.04.2023.

    to gradite vec 30 gòooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare