To je to što me zanima!

Delegacija HNS-a uoči važne utakmice došla se nakloniti Vukovaru: Tuga, bol i ponos!

Tuga i bol, ponos i zahvalnost - to su emocije koje čovjeka obuzmu kada dođe u Vukovar i prisjeti se žrtve koju su ovaj grad, kao i mnoga druga mjesta u Hrvatskoj, podnijeli u stvaranju naše domovine, kaže Kustić
Vidi originalni članak

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza i reprezentacije u Vukovaru je odala počast žrtvama Domovinskog rata, a uoči obilježavanja Dana sjećanja 18. studenoga.

Delegaciju je predvodio predsjednik HNS-a Marijan Kustić, a uz njega su bili tehnički direktor Stipe Pletikosa, trener reprezentacije Ivica Olić, dokapetan Domagoj Vida i predsjednik ŽNS-a Vukovarsko-srijemske županije Josip Kuterovac. 

Položili su vijenac i zapalili svijeće kod središnjeg spomen obilježja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, a potom i na masovnoj grobnici na Ovčari.

- Tuga i bol, ponos i zahvalnost, to su emocije koje čovjeka obuzmu kada dođe u Vukovar i prisjeti se žrtve koju su ovaj grad, kao i mnoga druga mjesta u Hrvatskoj, podnijeli u stvaranju naše domovine. Ponosni smo što je nogometna reprezentacija kroz uspjehe predstavila cijelom svijetu mladu, hrabru i talentiranu državu, no svjesni smo da nje ne bi bilo bez ljudi kojima ovih dana odajemo počast. Oni su, sa svim braniteljima, temelj naše države i svakog našeg uspjeha, te im na tome vječna hvala. Duboko se nadam i vjerujem da će naša reprezentacija u subotu, kada obilježavamo svoj najemotivniji državni praznik, dati cijelom narodu jedan dodatan razlog za ponos - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić, prenosi HNS.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lola Slavonska 16.11.2023.

    Svaka čast 🇭🇷💪💪💪

  • cervelo 16.11.2023.

    Evo kako se to radi bez plakata bilo kakvih.!

  • nori 🖖 16.11.2023.

    Bez Dalića !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare