To je to što me zanima!

Kustošija srušila Rudeš, Toplak nastavlja senzaciju! Barcelona došla gledati njegovog igrača

Utakmicu 1. NL između Kustošije i Rudeša pratili su skauti Barcelone, Eintrachta, Atalante i Genka. Razlog je sjajni tinejdžer u redovima Samira Toplaka koji može pokriti nekoliko pozicija u obrani
Vidi originalni članak

Rudeš je u 26. kolu 1. NL izgubio 2-1 u gostima protiv Kustošije. Golove za Kustošiju zabili su 21-godišnji napadač Andrej Šaronja, koji je doveo domaćina u prednost u 11. minuti, i Šimun Grgić koji je zabio gol vrijedan tri boda u 90. minuti.

Za izjednačenje Rudeša zabio je Ivan Laća u 72. minuti, ali vodeća momčad drugog razreda hrvatskog nogometa nije uspjela izvući bod protiv Kustošije kojoj je svaki važan u borbi za ostanak.

Naime, Kustošija je s tri boda 'skočila' na sedmo mjesto lige, novi trener Samir Toplak dao je momčadi novo ruho i u posljednjih pet kola osvojili su 10 bodova - isto kao prvoplasirani Rudeš, koji ima devet bodova prednosti i utakmicu više u odnosu na Vukovar 1991.

Nije obična utakmica

Germanijak navodi da su se na utakmici Kustošije i Rudeša pojavili nogometni skauti iz poznatih europskih klubova kao što su Barcelona, Eintracht Frankfurt, Atalanta i Genk.

OŠTETIO JE ORIJENT Hrvatski sudac izbrisan s liste do kraja sezone, HNS tvrdi: Sudio je na neprihvatljiv način

Razlog njihovog dolaska je Mikayli Ngor Faye (18), lijevi stoper koji može pokriti i poziciju beka na istoj strani. U Kustošiju je stigao u veljači, a nezamjenjiv je u sastavu Toplaka. 

Još treba utvrditi koliko je ozbiljan interes europskih klubova za ovog mladog stopera, ali čini se da neće dugo igrati u drugoj hrvatskoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Batistuta11 16.04.2023.

    Nije Toplak čudo,utakmica je puštena,Bara sve drži pod kontrolom.

  • Seattle 15.04.2023.

    Moglo bi biti zanimljivo, zadnje kolo je rudes-vukovar i moglo bi odlucivati o prvaku

  • Dado1511 15.04.2023.

    toplak zaslužuje da bude trener nekom dobrom klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare