To je to što me zanima!

Kvalifikacije: Hrvatska na Euro sa stopostotnim učinkom...

Izabranici Jasmina Repeše, koji drugu utakmicu zaredom nije vodio momčad, došli su do osme pobjede u završnome, osmom nastupu. Pobijedili su Austriju 78-74
Vidi originalni članak

Hrvatski su košarkaški reprezentativci u Crikvenici pobijedili Austriju 78-74 u posljednjem nastupu u C-skupini kvalifikacija za Eurobasket koji će se za godinu dana igrati u Sloveniji...

Došli su time izabranici Jasmina Repeše, koji drugu utakmicu zaredom nije vodio momčad, do osme pobjede u završnome, osmom nastupu.

Odigrali su utakmicu Hrvati bez punog angažmana, tek toliko da odrade posao. Uoči posljednje četvrtine bili su na 12 poena prednosti, koliko su vodili i na poluvremenu (44-32).

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Roko Ukić sa 16 koševa, pet skokova i tri asistencije. Darko Planinić dodao je 14 poena, Bojan Bogdanović 13, Luka Žorić devet uz devet skokova, a Dario Šarić osam poena uz sedam skokova.

U drugoj utakmici skupine Mađarska je na Cipru slavila protiv domaće selekcije 63-58.

Uz Hrvatsku izravan je plasman na Eurobasket ostvarila Ukrajina.

EP košarkaša, kvalifikacije, skupina C:

Hrvatska – Austrija 78-74

Cipar – Mađarska 58-63

Redoslijed: 

1. Hrvatska 8-0, 2. Ukrajina 6-2, 3. Austrija 3-5, 4. Mađarska 3-5, 5. Cipar 0-8

Idi na 24sata

Komentari 6

  • daljinac 12.09.2012.

    čestitka našima !! čudim se uopće da su napisali nešto o toj utakmici! ali važno da se nastavlja pisati neumorno o nogometnom tračeraju. kakve reportaže takvi i vlasnici nažalost !!

  • Šarlota 12.09.2012.

    Bravo dečki! Samo naprijed!

  • Capafiori 12.09.2012.

    O Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku svakodnevno se popunjavanju stupci novina, a jedino što se da vidjeti je čisto mrcvarenje nogometa, dok o košarkašima svakih nekoliko dana "osvane" članak nakon odigrane utakmice. Nisu ni zaslužili bolje! Osam pobjeda je nebitan rezultat, a o njima će se poćeti pisati (možda) kad izgube koju utakmicu, da bi ih se "prozivalo"??? Ili se čeka da postanu pobjednici na Euru da bi dobili malo podrške?

Komentiraj...
Vidi sve komentare