To je to što me zanima!

Kvalifikacije za SP 2010: Andora - Ukrajina 0-6

Nogometna reprezentacija Andore ugostila je Ukrajinu. Gostima trebaju tri boda da bi došli u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010.
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Andore vjerojatno nikada nije imala toliko navijača kao sada. Danas su uz tu nogometno malu reprezentaciju molitve milijuna Hrvata. Andora će ugostiti Ukrajinu kojoj treba pobjeda da bi osigurala dodatne kvalifikacije.

1' - Počelo je u Andori na stadionu koji jako podsjeća na Kantridu.
3' - Već na samom početku Ukrajinci su se preselili pred gol domaćina. Andorci su čak i pokušali izvesti nekakvu kontru.
12' - Gosti su opkolili šesnaesterac Andore i već su par minuta u posjedu lopte. Andorci sve prekidaju čestim prekršajima pa Ukrajina ima i nekoliko dobrih pokušaja iz slobodnih udarac. Nakon jednog je gostujući igrač pogodio stativu.
16' - Čudo neviđeno. Čak pet igrača Andore preselilo je pred kazneni prostor Ukrajine. Nakon izvedenog auta, Andorci su dobili korner no Ukrajinci su izbacili loptu.
19' - Odlična prilika Ukrajine. Ševčenko je probio po lijevoj strani, ubacio za Milevskija koji puca po golu, no branič je blokirao udarac.
20' - Odmah uzvrat na drugoj strani. Igrač Andore pokušao je ubaciti u sredinu, lopta se odbija od braniča i odlazi prema golu. Golman Ukrajine kratko odbija loptu i umalo je šalje u svoj gol, no uspio ju je uloviti na gol liniji.
22' - GOL! Ševčenko je iskoristio gužvu u šesnaestercu Andore i iz voleja s desne strane iz blizine pogodio gornji kut gola.
33' - Pjatov se nije mogao dogovoriti s braničem pa je loptu pokupio Sanchez i iznudio korner. Moglo je biti opasnije. Nažalost samo korner.
45' - Ukrajina je zadovoljna prednošću i ne pokušava po svaku cijenu doći pred gol Andore.
46' - Počelo je drugo poluvrijeme. Bez promjena u sastavima, ali niti u igri. Ukrajina kontrolira loptu suvereno.
55' - U 10 minuta drugog dijela Ukrajina nije pokazala preveliku želju da krene u napad, a Andorci ionako nemaju kvalitetu da zaprijete Pjatovu.
61' - GOL! Gusjev je zabio za 2-0 i sada je sve gotovo za Hrvatsku. Ako je i postojala nada.
68' - Ukrajina je sada znatno opuštenija što se itekako vidi na igri. Kapetan Andrij Ševčenko najbolji je igrač svoje momčadi. Rastrčan je i opasan. Dijeli odlične lopte suigračima, a čim se nađe u prilici da ugrozi golmana u obrani je frka.
70' - GOL! Zabili su i Andorci. No u svoju mrežu. Udarac iz kuta izveo je Nazarenko, a autogol je zabio Lima.
80' - GOL! Golčina Rakitskija sa 25 metara. To ne bi branila ni dva golmana.
81' - GOL! Ukrajinci sada već pune mrežu Andore. Lijep gol zabio je Seleznov koji je ušao malo prije.
84' - GOL! Za 6-0 zabio je Jarmolenko. Ukrajina sa stilom odlazi u dodatne kvalifikacije.
90' - Gotovo je u Andori. Ukrajina je uvjerljivo svladala Andoru i plasirala se u dodatne kvalifikacije. Hrvatska je pobijedila Kazahstan i ostala na trećem mjestu kvalifikacijske skupine 6.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dusansk 14.10.2009.

    Gledat ćemo susjede, i komšije na SP !!!

  • Marin16 14.10.2009.

    E da je bar usla ona stativa Modrica protiv Ukrajine....cccc

  • Th 1950 14.10.2009.

    I to je završilo mada nismo ni mi ni ukrajna zaslužili ići na sp. Engleska je protiv nas igrala 200% a protiv ukrajne s pola snage zato je ukrajna dobila poslije su englezi folirali da su tužni zbog poraza od ukrajne mi njima oni nama tako je to.svi hrvati tuguju i ja također,a ništa idemo dalje ima još sp mada će ovo biti najtužnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare