To je to što me zanima!

Kyrgios je šokirao Wimbledon: Ovakvo ponašanje nije viđeno

Mladi je australski tenisač protiv Gasqueta izgubio prvi set pa onda i izgubio servis na početku drugog seta da bi u trećem gemu jednostavno odlučio prestati igrati...
Vidi originalni članak

Po mnogima jedan od najtalentiranijih mladih tenisača, 20-godišnji australski tenisač Nick Kyrgios nekoliko je puta na sebe privukao pažnju nesportskim i negativnim ponašanjem. U meču osmine finala svladao ga je Francuz Richard Gasquet 7-5, 6-1, 6-7(7), 7-6(6), no Kyrgios je u jednom trenutku pokazao veliki manjak poštovanja prema suparniku, tenisu, gledateljima, ali i sportu općenito.

Kyrgios je izgubio prvi set pa onda i izgubio servis na početku drugog seta da bi u trećem gemu jednostavno prestao igrati. Na servis Gasqueta samo je pružio reket i vraćao u mrežu. Sudac ga je kaznio oduzimanjem gema , a Kyrgios je zatim u jednom trenutku odlučio skinuti jedan par čarapa te o tome ozbiljno obavijestio suca.

Nakon nevjerojatne predstave, australski mladić je u jednom trenutku odjednom odlučio i zaigrati, no Gasquet je zasluženo izborio četvrtfinale, dok je Kyrgios dobio veliko negodovanje gledatelja te ovime izgubio i ono malo navijača koji su ga simpatizirali.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Bagy_1 07.07.2015.

    davydenko je 2007 godine dobio opomenu jer je sudaC procijenio da se ne trudi dovoljno a igrao je protiv čilića koji je tada mislim još bio junior. Ovaj slučaj je bio očigledan a ako je ono za opomenu onda je ovo za diskvalifikaciju.

  • tomek78 07.07.2015.

    Grcka kultura.... isti kao i Srbi.

  • mazaluna 07.07.2015.

    JE kada stigneš iz australskog buša sve je moguće.Nekada su tenis igrala gospoda koja su se znala ponašati a danas svaki polupismeni igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare