To je to što me zanima!

Kyrgios 'opleo' po sucima pa slavio: Smiješna ti je šilterica

Osebujni australski tenisač Nick Kyrgios pobijedio je Carballesa Baenu sa 2-0 u setovima u prvom kolu Queensa. Dočekao je Australac najdražu mu podlogu i odigrao solidan meč, ali opet je imao 'problema' sa sucima
Vidi originalni članak

Ekipa, idemo, svaki pazite na svoju liniju, sve će biti dobro, govorio je Nick Kyrgios na trećoj break loptici u prvom setu meča protiv Španjolca Carballesa Baene. Na kraju je Kyrgios pobijedio sa 7-6 (4), 6-3, ali u prvom setu nije uspio iskoristiti nijednu od četiri break prilike u prvom kolu Queensa.

No, ovaj je put s pravom bio ljut na suce. Španjolac je pri rezultatu 4-4 kod 40-15 za Kyrgiosa na svom servisu promašio prvi servis, zatim i drugi. Vidjeli su to svi osim linijskog suca, a Nick je odigrao traljavi retern i naprosto poludio jer nije dosuđen aut. Bila je to njegova druga break lopta koju nije iskoristio, a Carballes Baena je potom osvojio svoj servis. 

- Hej, pa bio je aut! Što vi radite, zar se netko j**eno šali sa mnom? Glavni suče, a što ti radiš? - propitkivao je australski tenisač dok mu je sudac dodjeljivao opomenu, a to je bilo samo ulje na vatru - Zašto uopće nosiš tu smiješnu šiltericu kad nije sunčano? - ispalio je Kyrgios.

Nakon što je pauzu između gemova odlučio provesti gledajući što se događa na drugom terenu u dvoboju između Felixa Auger Aliassimea i Kevina Andersona (op. a. znao je da mu je pobjednik tog meča sljedeći protivnik), odgovorio je Nick bombama na prvom i drugom servisu te došao do vodstva 6-5. A onda opet ista priča - Kyrgios je bio bolji i poveo 30-0. ironično je tada pljeskao sucima, zahvaljivao im i zaključio:

- Vidite kako je jednostavno dok svatko od nas radi svoj posao? Ovo je tenis dame i gospodo - obratio se osebujni tenisač publici i sucima.

No, izgubio je Kyrgios i te dvije set lopte. Pobijedio je tek u tie breaku, a onda u drugom setu nešto lakše došao do 6-3. I tako je još jednom pokazao sva svoja lica - 'čudne' glave, ali i nevjerojatnog teniskog potencijala. Trenutno igra svoj drugi meč u danu i na dobrom je putu prema četvrtfinalu jer vodi 1-0 u setovima protiv Auger-Aliassimea.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Svebilajemuzika 22.06.2019.

    A kada ce legenda poceti igrati tenis?

  • Veliki Meštar sviju hulja 21.06.2019.

    Diletanti

  • kirbi78 21.06.2019.

    Ovaj lik je teški provokator

Komentiraj...
Vidi sve komentare