To je to što me zanima!

L'Equipe: Neymar je čelnicima PSG-a rekao da želi u Barcelonu

Za razliku od prošlog ljeta kada su se Parižani htjeli riješiti svoje zvijezde, Nasser Al-Khelaifi sad želi zadržati Brazilca, a Neymar je taj koji želi otići
Vidi originalni članak

Neymar da Silva Santos Junior, poznatiji 'samo' kao Neymar (31), obavijestio je ove subote čelnike PSG-a o svojoj želji za povratkom u Barcelonu ovog ljeta, piše L'Equipe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, za razliku od prošlog ljeta kada su se Parižani htjeli riješiti svoje zvijezde, Nasser Al-Khelaifi sad želi zadržati Brazilca, a Neymar je taj koji želi otići.

GODIŠNJI ODMOR Mbappe uživa na Sardiniji s čak dvije ljepotice: Nazdravljale su koktelima dok je on odmarao... BARCELONA - MILAN 1-0 VIDEO Ansu Fati zabio sjajan gol pa otrčao u zagrljaj Dembeleu, Xavi: 'Šteta, razočaran sam...'

Istovremeno, španjolska Marca tvrdi da Xavi ne vidi Neymara u svojoj momčadi, on bi radije Bernarda Silvu iz Manchester Cityja. Xavi misli da bi dolazak Neymara narušio dobru atmosferu koja vlada u svlačionice Barce, a i balans plaća među igračima. Neymar u PSG-u ima važeći ugovor do ljeta 2025., prema kojem godišnje zarađuje 30 milijuna eura, što si katalonski klub nikako ne može priuštiti.

Neymar je, prema pisanju L'Equipea, još uvijek traumatiziran prizorima početkom svibnja, kada su ultrasi PSG-a okružili njegovu kuću u Parizu i zahtijevali odlazak Brazilca. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ALLinONE!! 07.08.2023.

    Ako se ovaj vrati u Barcu, mjenjam klub

  • Space Burek 07.08.2023.

    Xavi ga ne želi a Laporta ga želi samo zbog marketinga jer je ipak jedna od najvećih zvijezda u nogometu. A baš je taj Neymar jedan od krivaca za financijske probleme u kojima se Barca nalazi... A tu su godine i ozljede zbog kojih propušta barem 6 tjedana svake sezone.

  • Jopazg 07.08.2023.

    Sta uradi od sebe s ovim farbanjem kose🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare