To je to što me zanima!

Lacković operiran! Vraća se za otprilike pet tjedana

Hrvatskom rukometnom reprezentativcu i igraču HSV-a, Blaženku Lackoviću uspješno su izvršili zahvat na desnome koljenu u njemačkoj bolnici
Vidi originalni članak

Operativni zahvat na desnome koljenu hrvatskog rukometnog reprezentativca Blaženka Lackovića uspješno je obavljen. Očekuje se da će se igrač HSV-a vratiti na teren za četiri do šest tjedana. Lacković je u utorak poslijepodne podvrgnut artroskopiji koljena koju je izveo dr. Heinz-Jürgen Eichhorn u bolnici St. Elisabeth u bavarskom gradu Straubingu. Uklonili su mu odlomljeni komadić lateralnog meniska koji mu je stvarao probleme.
- Činjenica da ćemo ponovno nekoliko tjedana biti bez važnog igrača je, naravno, vrlo bolna. Pogotovo kad uzmemo u obzir da se Pommes (Pascal Hens, op. a.) još nije potpuno oporavio. Zato se nadamo da će Blaženko uskoro ponovno biti na nogama - kazao je trener HSV-a Martin Schwalb za klupsku web stranicu.
Hens se nedavno vratio nakon oporavka od ozljede Ahilove tetive, a kako igra na mjestu lijevoga vanjskoga, kao i Lacković, jasno je da će klub iz Hamburga u sljedećem razdoblju opet imati samo jednu jaku kariku na toj poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vlaka 20.10.2009.

    drži se lac

Komentiraj...
Vidi sve komentare