To je to što me zanima!

Lady Lautaro... Mamma mia! Najposjećenija terasa u Milanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sve su glasnije najave iz Španjolske i Argentine kako će Martinez iz Intera u Barcelonu, kod zemljaka Messija. Agustina Gandolfo bi nakon Lombardije mogla postati i - Lady od Katalonije
Vidi originalni članak

Svijet je stao. Europa, Azija i Sjedinjene države posebno, a u Europi najteže je u Italiji. Nema mrdanja iz kuće. Posebno u Lombardiji, posebno u metropoli Milanu. Svi su kontakti i posjete virtualni. Pa tako i one najposjećenijoj milanskoj terasi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Interov sjajni Argentinac Lautaro Martinez i njegova ljubljena Agustina Gandolfo redovito objavljuju svoje aktivnosti sa terase penthousea u Milanu.

OK... Agustina objavljuje daleko češće. I sa daleko većim užitkom, očigledno. Silikoni ili ne, Agustina je ponosna na ono što ima i svoj stas rado dijeli sa obožavatelji(ca)ma.

Čim je napadač potpisao za Inter tj. čim su iz Buenos Airesa sletjeli u Lombardiju Agustina je pobrala većinu pažnje kamera i foto-aparata, a talijanska ju je javnost odmah promovirala 'u plemstvo' i nazvala - Lady Lautaro.

Lautaro Martinez je ove sezone, pod Antonijom Conteom i dušom momčadi Marcelom Brozovićem, proigrao vrhunski u napadačkom duetu sa Romeluom Lukakuom. A kako raste popularnost Lautaru, tako je sve popularnija i Lady Lautaro.

Sve su glasnije najave iz Španjolske i Argentine kako će Martinez iz Intera u Barcelonu, kod zemljaka Lea Messija koji je oduševljen suradnjom s Lautarom u dresu argentinske repke. Agustina bi tako nakon Lombardije mogla postati i - Lady od Katalonije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.10.2020.

    ma to je prava bombara od žene i grudi i Guza su pre dobre

  • stkike 14.04.2020.

    Čube čube

  • stpaili 14.04.2020.

    veliki potencijal ali bi mogao zavrsiti stopama icardija i tih plasticnjaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare