To je to što me zanima!

Lagana provokacija: Zastava Walesa osvanula u centru Splita

Oko 1300 simpatizera iz Velike Britanije dolazi navijati na Poljud. Zasad sve prolazi bez ekscesa, a ekipa se dobro zabavlja. Dio njih prošetao je i plažom Bačvice
Vidi originalni članak

Zanimljiv je prizor bio šetati u petak u staroj splitskoj jezgri. U Ulici Mihovilova širini, udaljenoj pedesetak metara od Rive, na prozor je netko postavio zastavu Walesa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otočani u velikom broju dolaze u Split navijati za svoju reprezentaciju protiv "vatrenih" u prvom kolu kvalifikacija za Euro u subotu od 20.45 na Poljudu. Pokupovali su Velšani oko 1300 ulaznica, praktički cijeli raspoloživ jugozapadni sektor. Hrvata će biti 30.000.

Oni gosti koji su potegnuli do Hrvatske zabavljali su se još u četvrtak u Zagrebu. Uz crvene dresove i pivo u ruci kupili su narcise i darovali ga prolaznicama.

Šetnja Bačvicama

Neki među njima očito su se ohrabrili i postavili zastavu svoje reprezentacije u Splitu. A dio njih prošetao je i najpoznatijom splitskom plažom Bačvice.

Lagana provokacija ili ne, bitno da sve ostane u sportskim okvirima. I da goste ispratimo s nekoliko komada u mreži...

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI WALESA POSLALI PORUKU

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Zagreb _Rakija 25.03.2023.

    kada ćemo igrati u Walesu onda će novinari napisati kako su Hrvati preplavili njihove ulice i razvili stotine zastava i da su domaćini oduševljeni atmosferom u gradu... Ne razumijem što se htjelo reći ovim člankom

  • kp 25.03.2023.

    Provokacija je isto to da ste vi novinari budale.

  • 24.03.2023.

    Škandal!

Komentiraj...
Vidi sve komentare