To je to što me zanima!

Lahm: Znali smo da smo bolji; Götze: San je postao stvarnost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
"Prvo svjetsko prvenstvo kojeg se sjećam je ono iz 1990. Tad je Njemačka također bila prvak. Ostvarili san i još postali prvi Europljani koji su slavili na američkom tlu"
Vidi originalni članak

Nevjerojatan je osjećaj. Ovo što smo napravili je čudesno. Sve smo izdržali. Imali smo problema, Khedira se ozlijedio na zagrijavanju... Ali nismo odustali, zato smo svjetski prvaci, rekao je njemački kapetan Philipp Lahm nakon što je "elf" u finalu pobijedio Argentinu na Maracani.

- Prvo svjetsko prvenstvo kojeg se sjećam je ono iz 1990. godine. Tad je Njemačka također bila prvak. Sad smo ostvarili san i još postali prvi Europljani koji su slavili na američkom tlu - rekao je Lahm i dodao:

- Bili smo strpljivi i mirni. Znali smo da smo bolji i moćniji i to smo pokazali...

Manuel Neuer bio je fantastičan. Tome u prilog ide i Zlatna rukavica koju je golman Bayerna dobio nakon utakmice. Neuer je najbolji golman Svjetskog prvenstva.

- Svi smo prvaci, svi koji su sudjelovali u ovome. Ovo smo zajedno ostvarili od početka do kraja - rekao je Neuer.

Igrač s klupe, Mario Götze, zabio je gol vrijedan naslova prvaka u 113. minuti.

- Ovo je nevjerojatan osjećaj, ne znam kako da to opišem. San je postao stvarnost, jako sam ponosan na ovu momčad i sve što smo radili u Brazilu - u deliriju je Götze koji je u šest nastupa u Brazilu zabio dva gola. Jedan od njih vrijedan je naslova svjetskog prvaka, četvrtog njemačkog.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • El Tractor 18.02.2015.

    Njemačka je zasluženo došla do trijumfa i teško da ih itko skine sa trona u skorije vrijeme,ako ovako nastave igrati.

  • NIKE 14.07.2014.

    Možda mrvicu kasne sa velikim trofejem ali mora se priznati da je Španjolska harala jako dugo . Obranili su obraz Europe i dokazali da Europljani igraju najbolji nogomet. Eh sada Rusija za 4 god....

  • dobro jutro 14.07.2014.

    Nije Njemacka bila bolja,bili su tu negdje,ali je Njemacka zasluzila i u prethodnim utakmicama vise od Argentine ovaj naslov A gos.Beusan bi trebao biti umirovljen jer reci da Neuer nije napravio prekrsaj je jako hrabro Ono je crveni karton po svim pravilima,sudije su bile uzas na svakoj utakmici

Komentiraj...
Vidi sve komentare