To je to što me zanima!

'Lajk i javim ti se'! Golman je usred utakmice uzeo mobitel

Tijekom godina smo znali viđati svakakve neobične poteze golmana, poput mokrenja iza gola, ali jedan golman iz Brazila napravio je nešto što još nije viđeno. Tijekom utakmice koristio je mobitel
Vidi originalni članak

Nesvakidašnja scena nam dolazi iz brazilske prve lige, gdje su susret odigrali Atletico Paranaense i Atletico Mineiro, gdje je golman domaćina na samom početku počeo listati po mobitelu.

Naime, golman Santos je uoči početka utakmice došao iza gola i uzeo mobitel. U tome trenutku sudac je označio početak utakmice što Santos očito nije skužio i počeo je nonšalantno provjeravati ima li što novo. Nakon nekoliko trenutaka napokon je primijetio kako je utakmica počela i odložio mobitel iza gola. Čuđenje njegovim potezom izrazili su navijači na društvenim mrežama i njegov trener. 

- Ne znam zbog čega je to napravio. Smatram da je to prilično čudno, to je sve što mogu reći na tu temu. Santos je vrlo odgovoran igrač i nije mi jasno zbog čega je to napravio - rekao je trener Atletico Paranaensea Fernando Diniz.

Na kraju je Atletico Paranaense izgubio 2-1, čime su nastavili seriju loših rezultata na početku sezone.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 15.05.2018.

    Taj je uzeo pare uživo...

  • kisace 15.05.2018.

    Ako mu trener nije nista rekao tko smo mi da isto komentiramo

  • It's kišing 15.05.2018.

    Odigrao na kladi čija će lopta bit na početku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare