To je to što me zanima!

Lampardov udarac u 93. minuti Howard skrenuo u svoj gol...

U trećoj minuti sudačke nadoknade Frank Lampard je nabacio, a njegov ubačaj ispred Johna Terryja u vlastitu mrežu skrenuo je golman Evertona, Tim Howard...
Vidi originalni članak

Chelsea je u prvoj utakmici 27. kola engleskog prvenstva na Stamford Bridgeu pobijedio Everton 1-0 i to tek u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je Frank Lampard izveo slobodan udarac, a njegov ubačaj ispred Terryja u vlastitu mrežu skrenuo golman Evertona, Tim Howard

U čvrstoj utakmici bez puno pravih prilika treba izdvojiti tek situaciju iz 58. minute kada je Everton mogao do vodstva, ali je Petr Čech odlično intervenirao nakon što je Mirallas skrenuo loptu koju je pucao Leon OsmanChelsea je dvije minute kasnije imao dvije prilike, ali golman Evertona prvo je obranio udarac Hazarda, a onda i Ivanovića.

U trećoj minuti sudačke nadoknade Lampard je nabacio, a njegov ubačaj ispred Terryja u vlastitu mrežu skrenuo je golman Evertona, Tim Howard. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • peroperic90 22.02.2014.

    Nebi me cudilo da Chelsea osvoji

  • viggen945 22.02.2014.

    nis specijalno tekma...ima srece chelsea....mala greska i to je to...

  • perici 22.02.2014.

    Prvo poluvrijeme čista nula,a drugo malo manja nula,ali eto sretan gol Chelsea za ostane na vrhu još jedan tjedan,da je ostalo x jos više bi se zakomplicirala BPL :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare