To je to što me zanima!

Latvijac srušio Kukočev rekord, podijelio je čak 17 asistencija

Do ove godine s 15 asistencija rekorder je bio legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč koji je takvu brojku ostvario na prvenstvu 1994. godine u utakmici protiv Kine
Vidi originalni članak

U susretu za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu, u kojem su košarkaši Latvije svladali Litvu 98-63, latvijski igrač Arturs Žagars je postavio novi rekord po broju asistencija, u jednom susretu, na svjetskim prvenstvima.

Do ove godine s 15 asistencija rekorder je bio legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč koji je takvu brojku ostvario na prvenstvu 1994. godine u utakmici protiv Kine.

Sve do ovog ljeta Kukoč je bio sam na vrhu ljestvice, u toj statističkoj domeni, a onda je njegov doseg izjednačio Carlik Jones, reprezentativac Južnog Sudana koji je također podijelio 15 asistencija.

POGLEDAJTE VIDEO Bijesni Dončić opsovao sucu, no zaboravio je da ga sve razumije EUROPSKI OKRŠAJ ZA ZLATO Šok za Amerikance: Fantastični Nijemci u finalu Mundobasketa!

No, u susretu za peto mjesto, u kojem je Latvija uz sjajnu igru potpuno nadigrala Litvu, još je dalje otišao Arturs Žagars koji je upisao 17 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare