To je to što me zanima!

Lautaro, slušaj i uči! Lukaku oduševio znanjem talijanskog

Razgovor s klupskom novinarkom odradio je bez ikakvih problema, što se, pak, ne može reći za Lautara Martineza. Argentinac je u Inter stigao prošlog ljeta, ali i dalje komunicira na španjolskom
Vidi originalni članak

Zbog Romelua Lukakua Interovim se navijačima ljetos vratio osmijeh na lice. Dugo igrač s takvim renomeom nije sletio na Giuseppe Meazzu i makar samo on nije mogao biti garancija najvećih stvari - borbe za naslov prvaka - Inter se nakon osam kola drži na drugom mjestu samo s bodom zaostatka za Juventusom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lukaku je u nedjelju Sassuolu utrpao dva komada, na kontu ih ima pet i na internoj Interovoj listi nema trenutno boljeg strijelca. A kada smo već kod takvih epiteta, teško da ćete naći i bolji primjer nogometnog poliglota.

ANTONIO CASSANO 'Ibra u Interu? Potukao bi se s Conteom nakon minutu i pol...'

Na što ciljamo? Belgijanac je, naime, u Italiji formalno tek tri i pol mjeseca, a već je ovladao talijanskim jezikom, ne želimo pretjerivati, ali skoro pa savršeno.

Razgovor s klupskom novinarkom odradio je bez ikakvih problema, što se, pak, ne može reći za Lautara Martineza. Argentinac je u Inter stigao prošlog ljeta, ali i dalje komunicira na španjolskom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LiLu 22.10.2019.

    covjece lik ga parla fantasticno ,bravo za trud svaka cast .

  • Danilo Ignacije Pribićević 21.10.2019.

    svaka mu cast. dosao je ovo ljeto a vec se potrudio naucit italijanski. a ne ko nas rebic koji je proveo 5 sezona u klubovima u kojim se govori njemacki pa jovica mora da prevodi nakon sto je bio proveo samo jednu sezonu u frankfurtu.

  • IvanYT 21.10.2019.

    Dok Bale koji je 6 godina u Španjolskoj i dalje ne zna Španjolski...

Komentiraj...
Vidi sve komentare