To je to što me zanima!

Lavine manekenki i alkohola: Ronaldinho ignorira karantenu

Na Ronaldinhovu pritvoreničku adresu, svjedoče susjedi, teče neprekidna rijeka dostavljača alkohola te manekenki i modela za koje policijski sat izgleda ne vrijedi ako idu kod slavnog Brazilca
Vidi originalni članak

U Paragvaju je zbog pandemije korona virusa na snazi policijski sat od ponoći do pet ujutro. U istoj je zemlji još od travnja u kućnom pritvoru slavni Brazilac Ronaldinho (zajedno s bratom i menadžerom Robertom), ali za njih ta pravila nisu na snazi.

POGLEDAJTE VIDEO: Izlazak Ronaldinha iz paragvajskog zatvora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako dečki nemaju paragvajsku adresu vlasti su im odobrile pritvor u luksuznom hotelu Palmaroga u metropoli Asuncionu.

I dok ostatak grada čami u svojim domovima, u Ronaldinhovu pritvoreničku adresu, svjedoče susjedi, teče neprekidna rijeka dostavljača alkohola te manekenki i modela za koje policijski sat izgleda ne vrijedi ako idu kod Ronaldinha.

- Trešti glazba, čuje se kako pjevaju karaoke, a ulazi se i izlazi bez obzira na doba dana ili noći. Tamo kod njega je non-stop party, samo se djevojke smjenjuju - kažu svjedoci za paragvajske novine Hoy ('Danas').

/Prije nego što im je odobren pritvor u hotelu Ronaldinho i njegov brat Robert također bili su više od mjesec dana u zatvoru zbog korištenja lažnih putovnica. Platili su jamčevinu od 1.6 milijuna dolara i preselili u Palmarogu.

Pet zvjezdica, bazen, pa još i vanjski bazenčić na krovu. Teretana, najfinija klopa, vinski podrum. A sada još i opijanje i orgije. Naravno, nitko ne provjerava jesu li oni koji mu dolaze u posjete pozitivni na Covid-19 ili ne. Paragvaj od početka pandemije bilježi 8 tisuća zaraženih korona virusom.

Brazilac je u zatvoru dodijelio stotine autograma pa i zaigrao nogomet s 'kolegama'. Saslušanje o puštanju u kućnom pritvoru je prije četiri mjeseca održano putem video-linka..

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Šumarko 14.08.2020.

    Covjek zivi i uziva u zivotu, bas bi se sad trebao pridržavati bezveznih mjera

  • Camel00 13.08.2020.

    Ja sam mislio da on ima samo 4$ na racunu

  • IvanYT 13.08.2020.

    Boli njega briga ima milijune

Komentiraj...
Vidi sve komentare