To je to što me zanima!

Lazio iznenadio prvaka Italije, Pašalić ostao na klupi u pobjedi

Aktualni prvak izgubio je prvu utakmicu u prvenstvu ove sezone, dok je Lazio čekao prve bodove. Kiks Napolija iskoristila je Atalanta, koja je s pobjedom prestigla prvake na ljestvici, ali je Mario Pašalić ostao na klupi
Vidi originalni članak

U derbi utakmici 3. kola talijanske Serie A slavio je Lazio, rimska momčad pobijedila je aktualnog prvaka Napoli na njegovom terenu s 2-1.

Lazio je poveo golom Luisa Alberta u 30. minuti, ali samo dvije minute kasnije stvari je na početak vratio Poljak Zielinski. No, novi gol Lazio je dao u 52. minuti, tada je Kamada zabio za konačnih 2-1. Rimljani su do kraja dvoboja postigli još dva pogotka, ali u oba slučaja je VAR poništio rimsko slavlje.

LIGE PETICE Milan nastavio savršeni niz, Dortmund prokockao pobjedu protiv novopečenog prvoligaša

Hrvatski igrač Toma Bašić ostao je tijekom cijele utakmice na Lazijevoj klupi za pričuve.

SERIE A Inter rutinski do nove pobjede

Inače, prije ove subotnje utakmice Napoli je imao dvije pobjede iz dvije utakmice, a rimska momčad dva ligaška poraza.

Atalanta je jednostavno osvojila domaće bodove protiv Monze koju je pobijedila 3-0. Suparnika je klub iz Bergama slomio krajem prvog dijela kada je postigao dva pogotka. Prvo je Brazilac Ederson bio strijelac u 35., dok je Scamacca u 42. minuti povećao na 2-0.

POGLEDAJTE SAŽETKE VIDEO Juve se izvukao protiv Bologne, Lecce iznenadio 'viole'

Odlični Gianluca Scamacca novi je gol dao u 62. minuti za konačnih 3-0. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić nije ulazio u igru za Atalantu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • robluc 03.09.2023.

    ono što sam naučio u ovih 10 - 15 godina koliko pratim nogomet a i Lazio je to da su oni potpuno ne predvidivi i da će izgubiti od najslabijih ali od najjačih nikad neće izgubit

  • fernandes11 03.09.2023.

    krivi pasalic u reprezentaciji, dobro je gosp. vojska rekao

Komentiraj...
Vidi sve komentare