To je to što me zanima!

'Lega' Milinković pred osječkom publikom ide na bivšeg Bellator i UFC borca kojeg je dobio Delija

Godinu dana nakon poraza od Kasima Arasa (34, 7-1) u EMC-u, u kavez se vraća Saša Milinković (35, 7-3) i to pred domaćom publikom! On neće imati lak zadatak jer ga čeka Englez Oli Thompson (41, 21-13)
Vidi originalni članak

FNC prvi puta dolazi u Osijek, a kako u goste nije pristojno doći praznih ruku odlučili smo Osijeku pokloniti borbu miljenika domaće publike Saše Milinkovića, objavili su iz Fight Nation Championshipa na službenim stranicama.

FNC-OV SPEKTAKL 'Frankenstein' stiže u Osijek! Erslan protiv bivšeg UFC borca

Nakon što su iz potvrdili kako će finalnu priredbu ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige u Osijeku predvoditi najbolji hrvatski poluteškaš Ivan Erslan (29, 10-1-1) protiv brazilskog ‘Frankensteina’ Henriquea Da Silve (32, 16-7), stižu nove odlične vijesti! Priredba u Osijeku ne može proći bez 'lege' pa će tako u kavez domaći dečko Saša Milinković (35, 7-3). Borac koji je trenirao u Cro Cop Teamu sad će se okušati protiv bivšeg mu protivnika timskog kolege, Olija Thompsona (41, 21-13).

Dobro je to poznati protivnik hrvatskoj publici jer je 2019. na KSW-u u Zagrebu izgubio od Ante Delije (31, 19-5), ali ne može ga se olako shvatiti. Naime, još uvijek drži titulu teškaškog prvaka u poljskom FEN-u, a nastupao je u najjačim svjetskim promocijama UFC-u i Bellatoru.

Bit će ovo velika prilika za Milinkovića da se vrati pobjedama nakon što je prije godinu dana sudačkom odlukom izgubio od Kasima Arasa (34, 7-1) u EMC-u, a s tribina će ga bodriti bučna domaća publika i zasigurno mnogi prijatelji. Čeka nas pet strašnih finala ‘Armagedona’, a kako smo krenuli sa superfightovima, ništa manje ni ne očekujemo od onih koje će FNC objaviti u narednim danima.

USKORO U KAVEZU Najveća regionalna MMA nada potpisala ugovor s hrvatskom organizacijom: Bojković u FNC-u

Tu su Marko Bojković (20, 1-0), spominjao se i Marko Ostanek (26, 4-1), a tko zna kakva nam još iznenađenja pripremaju iz organizacije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • luxx32 03.11.2021.

    Jajoglavi u borbi, kockastoglavi u kutu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare