Sport

Komentari 2

'Lega' Milinković pred osječkom publikom ide na bivšeg Bellator i UFC borca kojeg je dobio Delija

'Lega' Milinković pred osječkom publikom ide na bivšeg Bellator i UFC borca kojeg je dobio Delija

Godinu dana nakon poraza od Kasima Arasa (34, 7-1) u EMC-u, u kavez se vraća Saša Milinković (35, 7-3) i to pred domaćom publikom! On neće imati lak zadatak jer ga čeka Englez Oli Thompson (41, 21-13)

FNC prvi puta dolazi u Osijek, a kako u goste nije pristojno doći praznih ruku odlučili smo Osijeku pokloniti borbu miljenika domaće publike Saše Milinkovića, objavili su iz Fight Nation Championshipa na službenim stranicama.

Nakon što su iz potvrdili kako će finalnu priredbu ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige u Osijeku predvoditi najbolji hrvatski poluteškaš Ivan Erslan (29, 10-1-1) protiv brazilskog ‘Frankensteina’ Henriquea Da Silve (32, 16-7), stižu nove odlične vijesti! Priredba u Osijeku ne može proći bez 'lege' pa će tako u kavez domaći dečko Saša Milinković (35, 7-3). Borac koji je trenirao u Cro Cop Teamu sad će se okušati protiv bivšeg mu protivnika timskog kolege, Olija Thompsona (41, 21-13).

Dobro je to poznati protivnik hrvatskoj publici jer je 2019. na KSW-u u Zagrebu izgubio od Ante Delije (31, 19-5), ali ne može ga se olako shvatiti. Naime, još uvijek drži titulu teškaškog prvaka u poljskom FEN-u, a nastupao je u najjačim svjetskim promocijama UFC-u i Bellatoru.

Bit će ovo velika prilika za Milinkovića da se vrati pobjedama nakon što je prije godinu dana sudačkom odlukom izgubio od Kasima Arasa (34, 7-1) u EMC-u, a s tribina će ga bodriti bučna domaća publika i zasigurno mnogi prijatelji. Čeka nas pet strašnih finala ‘Armagedona’, a kako smo krenuli sa superfightovima, ništa manje ni ne očekujemo od onih koje će FNC objaviti u narednim danima.

Tu su Marko Bojković (20, 1-0), spominjao se i Marko Ostanek (26, 4-1), a tko zna kakva nam još iznenađenja pripremaju iz organizacije.

Najčitaniji članci