To je to što me zanima!

Legendarni Englez stao je uz Bobana: 'Ti imaš dostojanstva'

Mnogi iz nogometne javnosti stali su uz Bobana nakon odlaska iz Uefe, uključujući i Garyja Linekera legendarnog engleskog nogometaša koji danas radi kao voditelj sportske emisije i komentatora
Vidi originalni članak

Zvonimir Boban (55) digao je ruke i objavio odlazak s pozicije direktora nogometa u krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji, Uefi.

Razlog Bobanova odlaska je neslaganje s politikom aktualnog predsjednika Aleksandera Čeferina, koji planira promijeniti statut Uefe kako bi sebi osigurao još jedan predsjednički mandat.

DRUŠTVENE MREŽE UZ BOBANA Navijači bijesni na Uefu zbog odlaska Bobana: 'Potjerali ste časnog čovjeka. Sramite se...'

Prema trenutačnom statutu Uefe, jedna osoba ne može imati četiri predsjedničkih mandata. Međutim, Čeferin planira promijeniti statut kako bi to sebi omogućio, a u tome, objasnio je Boban, Slovenac ne vidi ništa moralno-etički pogrešno, s čime se bivši "vatreni" nije složio i zbog čega je, na kraju, odlučio napustiti Uefu.

Mnogi iz nogometne javnosti stali su uz Bobana, uključujući i Garyja Linekera (63), legendarnog engleskog nogometaša koji danas radi kao voditelj sportske emisije i komentator.

KRAJ SURADNJE Strani mediji: To je potres u svijetu nogometa! Boban je žestoko udario na Čeferina... ŠOK U NYONU Zvonimir Boban otišao iz Uefe! 'Ne slažem se s Čeferinom'

Podršku Bobanu Lienker je izrazio na društvenim mrežama, gdje je Bobana nazvao "dostojanstvenim čovjekom koji se drži svojih principa".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • listovača 26.01.2024.

    Sva sreća pa imamo vas da nam pokažete tko je Boban. Uz to imate pamćenje amebe.

  • uhljebicar 26.01.2024.

    Sta je ovaj napravio za hrvatsku? Bolje zivimo ili sta? Cemo ovolika strka oko Bobana?

  • 26.01.2024.

    Boban je od rođenja seljačina

Komentiraj...
Vidi sve komentare