To je to što me zanima!

Legendarni stoper Juventusa odlazi u mirovinu: Bio si mi sve!

Daleko najveći trag Chiellini je ostavio u svojoj najvećoj ljubavi - "Staroj dami", za koju je odigrao više od 560 utakmica. Bio je suigrač Marija Mandžukića i Stipe Biuka, a s Italijom je 2021. postao europski prvak
Vidi originalni članak

Giorgio Chiellini (39), europski prvak s Italijom, objavio je da odlazi u igračku mirovinu, samo tri dana nakon što je s Los Angeles FC poražen u finalu MLS-a.

Legenda Juventusa

"Bio si najljepše i najintenzivnije putovanje u mom životu. Bio si mi sve. S tobom sam prošao jedinstven i nezaboravan put. Ali sada je vrijeme za početak novih poglavlja, suočavanje s novim izazovima i ispisivanje novih važnih i uzbudljivih stranica života", napisao je na društvenim mrežama sad već bivši suigrač našeg Stipe Biuka.

JUVENTUS - NAPOLI 1-0 Stara dama opet na vrhu! Juve pobijedio branitelja naslova

Daleko najveći trag Chiellini je ostavio u svojoj najvećoj ljubavi - "Staroj dami". Osvojio je devet naslova talijanskog prvaka, po pet talijanskih kupova i superkupova u više od 560 utakmica za Juventus, s kojim je i dvaput dogurao do finala Lige prvaka, no u oba slučaja (2015., 2017.) je poražen.

Chiellini odlazi u mirovinu

Chiellini je rođen u Pisi, nogometnu školu i prve seniorske korake napravio je u Livornu iz kojeg je preko Fiorentine došao u Juventus u kojem se zadržao 17 godina prije negoli je u ljeto 2022. odlučio da će odraditi još jednu sezonu u MLS-u prije penzije.

A sad je došlo i to vrijeme. Za umirovljenje...

OPTUŽEN ZA DOPING Paulu Pogbi prijeti kraj karijere, tužitelji žele 4 godine zabrane!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pešekan ri 12.12.2023.

    Jedan od boljih stopera....

  • 12.12.2023.

    Igračina

  • crowal 12.12.2023.

    Gigi razbijač

Komentiraj...
Vidi sve komentare