To je to što me zanima!

Legendarni tenisač pojavio se u javnosti i iznenadio izgledom

Tenisač je u mladosti bio poznat po svojoj kovrčavoj kosi i glatko obrijanom licu. Na posljednjim fotografijama kosa mu se bitnije prorijedila, a ima neobrijanu i neurednu bradu
Vidi originalni članak

Pete Sampras (52) jedan je od najzaslužnijih za popularizaciju tenisa u posljednjih 30 godina. Osvojio je 14 Grand Slam naslova, a jedino mu je nedostižan bio Roland Garros. Najuspješniji je bio na Wimbledonu na kojem je osvojio sedam naslova, pet puta je osvojio US Open i dva puta Australian Open.

Velike borbe vodio je s sunarodnjakom Andreom Agassijem, a pogotovo pred domaćom publikom na US Openu. S njim je igrao 34 puta i pobijedio u 20 mečeva.Pamtimo ga i po finalu Wimbledona protiv Gorana Ivaniševića. Na prvom mjestu ATP ljestvice proveo je 286 dana. U središte javnosti došao je 2011. godine kada su mu lopovi ukrali sve trofeje koji su mu 2011. vraćeni. 

BUBLIKU TROFEJ Ništa od naslova: Ćorić izgubio ATP finale u Montpellieru

Fotografi su ga nedavno snimili kako ispija kavu u jednom Starbucksu u Kaliforniji, a fanovi legendarnog tenisača ostali su zaprepašteni njegovim izgledom. Tenisač je u mladosti bio poznat po svojoj kovrčavoj kosi i glatko obrijanom licu. Na posljednjim fotografijama kosa mu se bitnije prorijedila, a ima neobrijanu i neurednu bradu. 

- Upravo je nešto izašlo iz mene što zapravo ne mogu objasniti. Trenutak kada sam znao da ću otići u mirovinu bio je kada sam u Palm Desertu gledao Lleytona Hewitta kako igra meč prvog kola Wimbledona 2003., misleći da je to posljednje mjesto na kojem želim biti. Tada sam znao da sam gotov - rekao je Sampras nedavno o trenutku u kojem je odlučio prekinuti karijeru. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Zmejz 06.02.2024.

    Pa mozda pusta kosu...sta...🙄

  • vabec 06.02.2024.

    Pa da.Presto je Brad Pitt a počeo je Pete Sampras

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare