To je to što me zanima!

Lehmann službeno Arsenalov, u subotu protiv WBA na klupi

Njemački se vratar aktivirao iz nogometaške mirovine dogovorivši ugovor s bivšim klubom do kraja sezone. Potvrdio je to pred novinarima u četvrtak Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Već u subotnjem dvoboju 30. premierligaškog kola, u kojem Arsenal gostuje kod West Bromwich Albiona, na klupi londonske momčadi mogao bi sjediti 41-godišnji Jens Lehmann...

Njemački se vratar aktivirao iz nogometaške mirovine dogovorivši ugovor s bivšim klubom do kraja sezone. Potvrdio je to pred novinarima u četvrtak menadžer Arsenala Arsene Wenger:

- Lehmann trenira s nama i potpisat će svakog trenutka ugovor do kraja sezone. Isti je već pripremljen. Nemamo alternacije za Manuela Almuniju nakon ozljeda Fabianskog, Szczesnyja i Mannonea, i to je razlog zašto smo ga vratili – rekao je Wenger.

Iz Arsenala njemački je golman otišao u ljetu 2008. godine. Umirovio se prošlog ljeta nakon dviju sezona odrađenih u Stuttgartu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • iljoo11 17.03.2011.

    što po golu to u gol!

  • IceVrbz 17.03.2011.

    Navijam za Topnike i sve, al ja stvarno ne shvaćam poteze ovog Arsene Wengera....Valjda ti ne valja Almunia majmune? Mogao je bar pobijediti Birmingham koji se bori za ostanak, Arsene svojim potezima samo uništava Arsenal!

  • bena001 17.03.2011.

    oce,drugi rezervni golman ce utjecati na utaknice arsenala!!!,glupost godine,isti kurac da su mene stavili....

Komentiraj...
Vidi sve komentare