To je to što me zanima!

Fantastični de Bruyne briljirao u odličnoj partiji Pepovih trupa

Manchester City je u 18. kolu Premiershipa u potpunosti nadigrao goste iz Leicestera. Drugoplasirana momčad lige povela je preko Vardyja, ali sve su to domaći bez problema preokrenuli
Vidi originalni članak

Derbi je to bio samo prema stanju na tablici, jer su 'građani' promarširali Etihadom i lagano pobijedili Leicester (3-1)! 

Pep može biti zadovoljan nastupom svojih nogometaša, ali nije sve išlo tako glatko od starta. Mučili su se 'građani' i bili daleko od gola, a onda je uslijedio šok. Maddison je poslao odličnu loptu prema Vardyju, a ovaj je u 'prašini' ostavio Fernandinha i sigurno zabio.kraj Edersona za šok na Etihadu.

No, njihovo slavlje nije dugo trajalo jer je sve poravnao Mahrez uz pomoć Soyuncua. Pucao je bivši igrač lisica prema golu, turski stoper je skrenuo loptu iza Schmeichela za poravnanje rezultata. A onda još jedna čudna situacija. Ricardo Pereira je srušio Sterlinga, a Mike Dean je pokazao na penal!

Iako nije izgledalo previše uvjerljivo, VAR soba odlučila je kako je penal regularan, a sigurno je zabio Gündogan za 2-1 na odmoru. U nastavku je još jednom zabljesnuo de Bruyne i izbacio petoricu te dodao Jesusu koji nije imao težak posao već je zabio za konačnih 3-1. U igru se vratio i Sergio Agüero nakon ozljede te odigrao posljednje tri minute.

'Građani (38) su još uvijek na trećem mjestu sa bodom zaostatka za Leicesterom (39). U sljedećem kolu Pepovi ratnici gostuju kod Wolvesa, dok Rodgersove trupe kod kuće dočekuju Liverpool.

<

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Xyster 21.12.2019.

    Volio bi da Mahrez uđu u neku seriju utakmica, mislim da bi svoju igru i Cityevu podigao na još jedan viši nivo. Mislim da okada je došao nije odigrao 3 utakmice u komadu, a lik ima talent i sposobnost za velike stvari

  • DENIS.NAD 21.12.2019.

    De Bruyne je najbolji vezni na svijetu. Nevjerojatno koliko je koristan igrač...I to u oba smjera.

  • komentator__Luka 21.12.2019.

    zašto ništa ne pišete o finalu svjetskog klupskog prvenstva, odlična utakmica a ni riječi

Komentiraj...
Vidi sve komentare