To je to što me zanima!

Leku predstavili u Antwerpu: Klub sličan Hajduku, ima dušu

Prije tjedan dana belgijski je klub na službenim stranicama potvrdio kako će ih u sljedeće dvije sezone voditi hrvatski trener Ivan Leko (42) koji je sad i predstavljen u Royal Antwerpu
Vidi originalni članak

Nakon što je pola godine bio bez kluba, hrvatski stručnjak Ivan Leko (42) i službeno je predstavljen kao trener belgijskog Royal Antwerpa.

- Došao sam ovdje samo s jednim ciljem, želim pobjedu u svakoj utakmici. Jedva čekam da počnemo raditi, da susretnem igrače i uvjerim ih da je sve moguće. Ovaj klub ima dušu, Belgija mi je dom od 2005. a klub je jako ambiciozan. Sličan je Hajduku po ambijentu, navijačima... - rekao je Leko za Novu TV.

Nije došao da igra samo za bodove, već želi zadovoljiti i apetite navijača ljepotom igre. Dok je u prvenstvu klub na 4. mjestu, Leko će debitirati u finalu Kupa i to protiv 'svog' Bruggea.

- Osjećaj koji imaš nakon pobjede je fantastičan, ali ono pravo je tek kada osjetiš da momčad igra onako kako želiš i uz to pobjeđuješ, to je nešto posebno. To me vuče i motivira da napredujem iz dana u dan. Igrači i svi u klubu moraju imati osjećaj da je nogomet nešto prekrasno i da možete stvari ostvariti zajednički - završio je Leko.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mihic82 29.05.2020.

    Jel to hoćeš reci da ce te i tamo loviti po terenu? Sretnih 15 godina svima koji slave, dozivjeli jos barem toliko 😃😃

  • Samarsa 28.05.2020.

    Hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare