To je to što me zanima!

Leo Messi na vrhu: Subašić i Modrić među 20 najboljih u LP

Dva hrvatska nogometaša našla su se među 20 najboljih igrača u ovogodišnjoj Ligi prvaka u izboru portala goal.com. Riječ je o Luki Modriću i Danijelu Subašiću
Vidi originalni članak

Sezona je na kraju i kako to obično biva u ovo vrijeme, biraju se igrači koji su nas razočarali, odnosno oduševili u proteklih nekoliko mjeseci. Ove sezone bez ikakve dvojbe na samom vrhu je Leo Messi. Argentinski čarobnjak igra fantastičnu sezonu, a po indeksu ocjena Goala uz bok njemu u ovogodišnjoj Ligi prvaka je Monacov Abdennour. Obojica imaju 3,83 zvjezdice.

Goal je usporedio ocjene igrača iz svake utakmice ovosezonske Lige prvaka. Jedina pravila su bila da su igrači morali odigrati barem dvije utakmice u fazi na ispadanje i pet utakmica ukupno. Među 20 igrača s najvišim prosjekom su i dva hrvatska reprezentativca.

Luka Modrić zaradio je 3,33 zvjezdice. Odigrao je samo šest utakmica u Ligi prvaka zbog ozljede, ali samo jednom je, protiv Ludogoreca, dobio ocjenu manju od 3,5.

Drugi hrvatski igrač na ovom popisu je Danijel Subašić koji ima 3,45. Subašić je bio stalno dobar između vratnica, primivši samo jedan gol u utakmicama skupine i u jednoj od dvije protiv finalista Juventusa.

Tko je još osim Modrića, Subašića i Messija među 20 najboljih pogledajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • strmi007 03.06.2015.

    Modrinacija se nastavlja

  • Fenix 02.06.2015.

    Luka je imao probleme sa koljenom i kad je igrao u Zadru, Zrinjskom i Dinamo. Pravo je cudo kako je izdrzao do sada .

  • Danilo Pravedni III. 02.06.2015.

    A gdje je nas Mandzo? Zasto on nije u top 10? Kad se samo sitin kako je zabio onaj het-trik suze mi pocnu padat po tastaturi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare