To je to što me zanima!

Leo Messi odbrusio navijaču Barcelone: Nađi posao, idiote

Nakon poraza od Reala u finalu Kupa kralja jedan navijač dočekao je Lea Messija i prigovarao mu kako premalo trči. Argentinac mu je u prolazu uvredljivo odbrusio
Vidi originalni članak

Lionel Messi posljednjih dana prolazi kroz teško razdoblje. Na udaru je kritika zbog nedovoljnog zalaganja na terenu, a sve to izaziva nervozu kod Argentinca.

Najbolji igrač Barcelone je tako izvrijeđao jednog navijača koji ga je dočekao nakon poraza od Reala. Navijač mu je vikao da premalo trči i da popije energetsko piće, na što mu je Messi uzvratio:

- Nađi posao, idiote!

Messija navijači kritiziraju otkako je objavljen podatak da je u utakmici Lige prvaka protiv Atletico Madrida pretrčao samo 6,8 kilometara, odnosno kilometar i pol više od golmana Pinta. Nakon poraza od Reala navijači su ga vrijeđali da je "propalica" i "plaćenik".

Idi na 24sata

Komentari 187

  • incipit 20.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • user_127416 20.04.2014.

    Plati porez , maleni ! - odogovorio mu

  • PatricijaPiškor 20.04.2014.

    zašto bi pretjerao? Ako je on njega vrijeđao,šta bi Messi morao se samo smješkati? Oke,prestao se truditi kao i inače,ali to nije razzlog da ga se vrijeđa,njemu da nije stalo do nogometa,nebi do ovdje dogurao! Oke, previše su igrači plačeni,zznam to,neki ljudi ne dobivaju plaće od 2900 kn ali ne odlučuje Messi plaču svoju! Da i vas tako plačaju sigurno nebiste odbili! Mislim da su neki komentari ne potrebni! I po meni nije pretjerao... Iznosim samo svoje mišljenje kao i svi ostali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare