To je to što me zanima!

Leo Messi protiv Torresa: Bez Hrvata u početnim postavama

Točno deset dana poslije prvenstvenog ogleda u kojem je Barcelona s 3-1 svladala Atletico na stadionu Camp Nou, momčadi su opet na istom mjestu u Kupu kralja...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić zabio je gol u prvenstvu protiv Barcelone. Ivan Rakitić odigrao je dobru utakmicu na drugoj strani i poslužio Lea Messija za treći gol u pobjedi protiv Atletica 3-1. Međutim, ni jedan ni drugi nisu najavljeni u početnim postavama uoči večerašnjeg ogleda u španjolskom kupu. 

U prvoj utakmici četvrtfinala u Barceloni napad gostiju predvodit će Fernando Torres, kojem je to nagrada za vrhunski nastup protiv Reala u prošloj rundi kupa. Iza njegovih leđa za kreaciju su zaduženi Koke, Antoine Griezmann i Raul Garcia, kojima leđa čuvaju Gabi i Mario Suarez. U obrani bi trebali biti Juanfran, Miranda, Diego Godin i Guilherme Siqueira, a na golu Jan Oblak

S druge strane, Ivan Rakitić prepustit će svoje mjesto na desnoj strani veze Xaviju. Pored klupske legende, od prve minute u sredini bi trebali biti i Sergio Busquets i Andres Iniesta, a ispred njih s desna na lijevo Pedro, Messi i Neymar. Za obrambene poslove zadužena je postava s Martinom Montoyom na desnoj strani, Marcom Bartrom i Javierom Mascheranom u sredini te Adrianom na lijevoj strani. 

U ostalim susretima igraju Villarreal i Getafe (srijeda, 20 sati), Athletic Bilbao i Malaga (srijeda, 22 sata), te Sevilla i Espanyol (četvrtak, 22 sata). 

Uzvratne utakmice igraju se sljedećeg tjedna. 

Kup kralja, četvrtfinale: 

  • Camp Nou, 22 sata
  • Barcelona: Ter Stegen - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Neymar.
  • Atletico: Oblak - Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira - Gabi, Suarez - Garcia, Griezmann, Koke - Torres.
Idi na 24sata

Komentari 45

  • The Rock_1 21.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Primera 21.01.2015.

    Ter Stegen, Alves, Alba, Piqué, Mascherano, Busquets, Rakitić, Iniesta, Suárez, Neymar, Messi!

  • HERCULES_2 21.01.2015.

    Mislim da je novinarima najteže i da se najviše muče upravo zbog naslova,tih par riječi im je teže smislit i napisat nego čitav članak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare