To je to što me zanima!

Leo Messi se vratio treninzima i odmah morao na doping-test

Lionel Messi opet trenira, izvijestio je katalonski klub. Jedan dio treninga odradio je s igračima, a drugi samostalno. Nakon treninga igrače je iznenadila doping-kontrola
Vidi originalni članak

I dalje je u Barceloni glavno pitanje hoće li se do idućeg utorka uspjeti oporaviti najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi i hoće li zaigrati u prvom polufinalnom ogledu Lige prvaka kod Bayerna.

Podsjetimo da je u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka, kod PSG-a, Messi ozlijedio bedreni mišić desne noge. Nakon toga je zaigrao pred kraj uzvratnog ogleda protiv istog suparnika, makar tada nije bio posve spreman.

No, Barcelona je u srijedu objavila kako se Messi vratio treninzima. Jedan dio treninga je radio s ostatkom suigrača, dok je dio treninga radio na "fizičkom osnaživanju", kako izvještava katalonski klub.

Još je uvijek nepoznato hoće li Messi od prve minute zaigrati u ogledu kod Bayerna, ali je poznato da je tijekom današnjeg treninga Barcelonu "iznenadila" doping-kontrola. 

Obavljena je na desetorici nogometaša Barcelone. Uzorak su morali dati Andres Iniesta, Cristian Tello, Dani Alves, Gerard Pique, David Villa, Alex Song, Jordi Alba, Victor Valdes, Xavi i Lionel Messi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Frenkyy 18.04.2013.

    Evo vam barcelonisti koji plačete da se kontrolira samo barcelonini igrači! Objavljeno na AS.com prije pola sata:"Control antidopaje a diez del Madrid y a diez del Barça"!!!!!!

  • Antisa_1 18.04.2013.

    to mu je Bayern poslao da bi ga ukoliko nesto nadu suspendirali ,zato ce ih naguziti u pola münchena!!nadam se 2.0 za Barcu!!!

  • barcelona12345678 18.04.2013.

    Doping kontrola dolazi u Barcu zato što ne mogu vjerovati da su tako dobri i najbolji,a naravno da jesu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare