To je to što me zanima!

Leti, leti - debeljko! Slastičar s gola Sejšela postao svjetski hit

Momčad je satkana od građevinskih radnika, raznih načelnika, liječnika i ugostitelja, uz, naravno, potvrdu onog nepisanog pravila: Tko ne može trčati, mora stati na gol!
Vidi originalni članak

Golman reprezentacije Sejšela Dave Mussard (31) postao je hit na internetu u rekordnom roku.

Ima, može se reći, koju kilu viška i nogomet mu je više ovako za ubijanje vremena budući da radi kao slastičar u jednom poznatom hotelu.

Međutim, usudi se stati na gol i pomoći, a takve se uvijek mora cijeniti. 

Ovaj put pomagao je reprezentaciji Sejšela u kvalifikacijama za Afrički kup nacija i morao je na gol protiv jake Nigerije. Dobio je (samo) tri komada od čega je prvi bio pomalo komičan.

Opasan udarac Ahmeda Muse nekako je nogom skrenuo u svoju mrežu, međutim, tko mu što može zamjeriti budući da su Nigerijci u svakom pogledu daleko, daleko nadmoćnija reprezentacija.

Tri primljena gola od skupih profesionalaca zapravo su njegov uspjeh!

VIDEO

Sejšeli su inače amaterska reprezentacija sastavljena od ljudi iz raznih sfera života. Momčad je satkana od građevinskih radnika, raznih načelnika, liječnika i ugostitelja, uz, naravno, potvrdu onog nepisanog pravila:

Onaj koji ne može trčati, ide na gol!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ZMIJA1 12.09.2018.

    bas cudno, ja kad sam rekao za onu Luciju plus size da je debeljkica dobio sam žuti karton hm

  • Prki600 09.09.2018.

    Licimjerstvo,najlicemjernijeg portala na svijetu.Ja napišem isfrustrirana baba i dobijem žuti a oni za pretilu osobu ladno pišu debeljko i još je sprdaju kroz cijeli članak i to je uredu i korektno.SRAM VAS BILO BANDO LICIMJERNA FUJ

  • kapela 09.09.2018.

    Nije se ljepo rugati tom covjeku ili bilo kome, na zalost manjak kulture.

Komentiraj...
Vidi sve komentare