To je to što me zanima!

Slomili su mu nos i vilicu, ali Lewa ne odustaje: Želim igrati

Ostalo je još nekoliko dana do Barcelone. Stvarno se nadam da ću igrati, napisao je Lewandowski, kojem je golman Borussije slomio vilicu i nos na utakmici kupa...
Vidi originalni članak

Javio se praktički iz bolnice. Nakon jedne od pretraga. Golman dortmundske Borussije slomio mu je nos i vilicu na utakmici. Ali Robert Lewandowski ne gubi nadu.

- Ostalo je još nekoliko dana. Nadam se da ću igrati - napisao je na Twitteru .

Lewandowski je u sudaru s golmanom dortmundske momčadi Mitchellom Langerakom ostao ležati na travi. Nije to izgledalo tako ozbiljno, ali pretrage nakon utakmice pokazale su da je Poljak slomio vilicu i nos, a ima i potres mozga.

No i takav ne gubi nadu da će nastupiti u polufinalu Lige prvaka na Nou Campu.

Za Robbena nema nade

Bayern je ostao bez Arjena Robbena do kraja sezone. Bavarci su izgubili polufinale kupa protiv Borussije, a Robben je ušao u igru na tek 20-ak minuta. Pukao mu je mišić. A nizozemski nogometaš tek se vratio nakon ozljede...

Barca u prvoj utakmici polufinala dočekuje Bayern na Nou Campu 6. svibnja. U drugoj utakmici Juventus igra kod kuće protiv Reala. Taj je susret na rasporedu dan ranije.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • zokinjo 30.04.2015.

    Lewa želim Ti brzi oporavak i povratak, sretno

  • Azur 30.04.2015.

    Golman je sasvim normalno skocio za loptom. On Lewandoskom nije nista uradio.

  • delboy44 29.04.2015.

    prema svemu sudeci 99% je da lewandowski igra protiv barce a velike su sanse i da ce ribery zaigrat. tako je sad bila izjava k.h.rummenigea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare