To je to što me zanima!

Prvi detalji o odigravanju LP: Juve i Lyon igraju 7. kolovoza

Francusko prvenstvo zasad je jedino od Liga petica gdje je sezona okončana. Bundesliga se vraća, a Premier liga, La Liga i Serie A imaju tu želju, no odluka još nije donešena. Francuski klubovi se bune
Vidi originalni članak

Predsjednik francuskog Lyona Jean-Michel Aulas otkrio je da je već odlučen datum na koji bi njegov klub trebao odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa.

Prva utakmica igrala se 26. veljače, a tada je za pobjedu Francuza 1-0 na domaćem terenu zabio Lucas Tousart.

Uzvratna utakmica otkazana je tek nekoliko dana prije termina odigravanja zbog toga što je Juventusov branič Daniele Rugani bio pozitivan na Covid-19, a potom je pandemija korona virusa u Europi potpuno eksplodirala. Ipak, Aulas je otkrio kad se igra uzvrat:

- Utakmica s Juventusom potvrđena je za 7. kolovoza i igrat će se u Torinu iza zatvorenih vrata - otkrio je za francuski RTL.

Znalo se da Uefa želi odigrati ostatak utakmica Lige prvaka i Europske lige u kolovozu, no točan datum i lokacije nisu bile poznate, a sada je to otkriveno.

Francusko prvenstvo zasad je jedino od Liga petica gdje je sezona okončana. Bundesliga se vraća, a Premier liga, La Liga i Serie A imaju tu želju, no odluka još nije donešena. Aulas se dotakao i toga jer bi njegov klub mogao biti u jako lošem položaju u tim europskim utakmicama:

- Ako naša žalba koja traži nastavak prvenstva ne uspije, Lyon i PSG bit će masakrirani u Europi. Ostali klubovi bit će spremni, a mi nećemo...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kapo9 09.05.2020.

    A Lyon će sada 3 mjeseca hladiti ja** i onda igrati sa Juventusom uzvrat?! Hahaha ovo postaje smješno i žalosno..

  • Samarsa 09.05.2020.

    E kad bi to još bilo negdje objavljeno, a ne 24 onda bih još i povjerovao. Usput kako će francuzi igrati, ako su tekme otkazane do rujna, a i treninga nema?

  • komentator__Luka 09.05.2020.

    liga prava u 8. mjesecu haha fora

Komentiraj...
Vidi sve komentare