To je to što me zanima!

Liga prvaka: Svi su bili za remi, osim Pippa Inzagija

Milan je doma golom Inzaghija porazio Celtic 1-0, a Benfica je 2-1 pobijedila u Donjecku i Šahtar Darija Srne izbacila iz daljnjeg natjecanja
Vidi originalni članak

Neriješeno i svima dobro, pričali su navijači Celtica uoči gostovanja u Milanu. Podjelom bodova Milan bi ostao prvi, dok bi Celtic ušao u sljedeću fazu natjecanja kao drugoplasirani. I sve je “mirisalo” na susret bez golova, obje momčadi krenule su s jednim napadačem. Nije bilo prilika. Onda se u 70. minuti po desnoj strani sjurio Cafu, vratio loptu u sredinu, a na nju natrčao Filippo Inzaghi i zabio za pobjedu Milana. Celtic je i tada bio u drugom krugu, jer je ukrajinski Šahtar u Donjecku gubio 2-1 od Benfice. Ukrajinci se nisu ni zagrijali, a hrvatski reprezentativac Darijo Srna loše je reagirao i omogućio Oscaru Cardozu da zabije za vodstvo Portugalaca. U 22. minuti Cardozo je glavom, nakon kornera, zabio svoj i Benficin drugi gol, koji je Šahtar udaljio kilometre od drugog kruga.
Smanjio je Lucarelli iz penala, no to nije bilo dovoljno. Dario Šimić za Milan je zaigrao od prve minute, no u 28. se ozlijedio i napustio teren, a umjesto njega ušao je Kaladze.

DARIO I DARIJO BEZ SREĆE
Nakon dugo vremena u startnoj postavi Milana našao se i Dario Šimić. No hrvatski reprezentativac nije se dugo zadržao u igri, jer je teren zbog ozljede morao napustiti već u 28. minuti. Večeras se nije proslavio ni Darijo Srna, koji je u porazu Šahtara dobrim dijelom kriv za prvi gol Benfice. (jk)

SKUPINA D
Šahtar - Benfica 1-2 (Lucarelli 30'-11m/ Cardozo 6', 22')
AC Milan - Celtic 1-0 (Inzaghi 69')

Ljestvica: 1. AC MILAN 13, 2. CELTIC 9, 3. Benfica 7, 4. Šahtar 6

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare