To je to što me zanima!

Liga za prvaka: Cibona slavila nad Alkarom s poenom razlike

Cibona je pobjedom na gostovanju osigurala četvrto mjesto u Ligi za prvaka, dok je Alkar završio na šestom mjestu. 'Cibosi' su skoro izgubili u zadnjem napadu...
Vidi originalni članak

Cibona je na još jednom gostovanju kod Alkara pobijedila Sinjane u 13. kolu Lige za prvaka 77-76. Zagrebački košarkaši u utakmicu su ušli dominantno, a u početku su rezultat držali pod kontrolom. Poveli su s 10 razlike, no Sinjani se, na krilima sjajnih navijača nisu predavali. 

U drugom poluvremenu s nekoliko preciznih trica Alkar se vratio 'u život'. Ipak, igrači Josipa Vrankovića ovoga puta nisu gubili glavu, već su utakmicu nekako priveli kraju. Najbolji igrač Alkara Blajić čak je imao priliku zabiti za pobjedu iz polaganja, ali mu to nije uspjelo, i tako su domaćini propustili priliku skinuti skalp velikoj Ciboni. 

'Vukovi' su upisali sedmu pobjedu i šest poraza, te osigurali četvrto mjesto, dok je Alkar šestoplasiran u Ligi za prvaka. Cibona se u zadnjem kolu sastaje sa Zagrebom.

Najbolji u redovima Cibone bio je Vrbanc s 19 poena, Rozić sa 16, te Radošević sa 14 poena, dok je kod domaćina najbolji bio Blajić s 20 koševa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jaca Amsterdam 11.05.2011.

    sramite se, jučer niste ni spomenuli pobjedu zadra nad cedevitom...

  • aragon 11.05.2011.

    koji je bio rezultat ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare