To je to što me zanima!

Liječnici obitelji Schumachera: Samo ga čudo može spasiti...

Nesretno stradali legendarni vozač Formule 1, Michael Schumacher, već je 70 dana u komi, a medicinski stručnjaci tvrde kako ga sada samo čudo može spasiti...
Vidi originalni članak

Liječnički tim koji koji se brine o stanju nesretno stradalog legendarnog vozača Formule 1, Michaela Schumachera, obznanio je obitelji sedmerostrukog svjetskog prvaka kako ga 'samo čudo može spasiti', piše engleski Telegraph navodeći kako su se s crnim prognozama složili i drugi medicinski stručnjaci nekoliko puta ističući da su šanse za normalan i kvalitetan oporavak Michaela Schumachera zapravo minimalne. 

Schumacher, koji je u komi već 70 dana nakon nesretnog pada na francuskom skijalištu, mogao bi tako ostati na aparatima do kraja svog života.

Iako glasnogovornica Sabine Kehm tvrdi kako je 'Michael još uvijek u procesu buđenja' te kako se 'situacija nije promijenila', engleski Telegraph navodi kako iz izvora bliskim obitelji saznaje da su prave prognoze liječnika izrazito tmurne. 

- Liječnici su obitelji rekli pravu istinu, bez okolišanja. Čuda se ponekad događaju, ali male su šanse da se dogode i u ovom slučaju - rekao je neimenovani izvor. 

Stručnjaci tvrde kako većina umjetno izazvanih koma traje u prosjeku tri tjedna te kako je prošli tjedan trebao biti ključan u Michaelovom oporavku. Dogodi li se ipak čudo, Schumacher bi, poput velike većine ljudi koji su toliko dugo u komi, do kraja života bio s ozbiljnim poremećajima. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • reflex 09.03.2014.

    Sretno Shumi pamtit ce te se dok je god Svijeta dao Bog da pobijedis i u ovoj najvaznijoj utrci.

  • tia33 08.03.2014.

    benti,same ružne vijesti

  • 08.03.2014.

    na žalost on je već odavno mrtav.. samo mu smrt to još nije rekla.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare