To je to što me zanima!

'Lijepo je kad vidiš zadovoljne ljude, to je najveći kompliment'

Kad nešto radiš onda je najveći kompliment kada vidiš zadovoljne ljude. Ja sam danas vidio zadovoljne igrače u svlačionici i zadovoljne ljude na tribinama, kaže Kek
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke u petom kolu Prve HNL demonstrirali su moć i s uvjerljivih 5-1 na Kantridi pobijedili Osijek. Trener Riječana Matjaž Kek bio je izrazito zadovoljan nakon uvjerljive pobjede.

- Čestitke igračima! Kad nešto radiš onda je najveći kompliment kada vidiš zadovoljne ljude. Ja sam danas vidio zadovoljne igrače u svlačionici i zadovoljne ljude na tribinama. Osijek je odigrao korektno. Kad nakon 20-tak minuta vodiš s 3:0, sve je onda lakše. Do kraja smo se nadigravali, a ja sam uživao - rekao je Kek.

Pred Rijekom je sad prvenstvena utakmica sa Splitom, a onda i dvoboj četvrtog pretkola Europske lige protiv Stuttgarta, čiji su predstavnici jučer bili na Kantridi. Sigurno su imali što zapisati u svoje bilježnice.

Treba istaknuti kako je na tribinama Kantride bilo preko šest tisuća gledatelja, a u drugom poluvremenu moglo se čuti i skandiranje: 'Dajte Stuttgart da se igramo'. Za kraj se može zaključiti, Rijeka opet živi za nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ninja_ratnik 13.08.2013.

    Koliko mi se cini ovaj Kek radi dobar posao. Samo da ga se ne otjera nakon par losih rezultata,kao sto je to obicaj u HNL-u.

  • davidmilak 13.08.2013.

    Kek je ocito jedan jako ozbiljan trener,proslu sezonu ih je nekako dovuka do europe iako treba priznati uz dosta srece,a sad je slaga ekipu po svom gustu i stvarno djeluju kao tim,i sta treba naglasiti jos su neporazeni i kroz pripreme i sad prvenstvo i europa.po meni trenutno najbolji trener u hnl-u!

  • papa44 13.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare