To je to što me zanima!

Lima potpisao na četiri godine; Miglioreu sporazumni raskid...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvi dojmovi su odlični, sretan sam što sam došao u Dinamo. Ne znam još kako će me dočekati u Splitu, rekao je na predstavljanju novi igrač 'modrih' Ruben Lima (23)
Vidi originalni članak

U Maksimiru je danas predstavljeno novo pojačanje Dinama. Ruben Lima (23) potpisao je s 'modrima' na četiri godine.

- Ruben će dodatno pojačati momčad. Dođu li ponude, Lucho Ibanez ili Josip Pivarić sada mogu otići iz kluba - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Lima je prvenstveno lijevi bek, no može igrati i na mjestu defanzivnog veznog. Na posljednjoj utakmici u dresu Hajduka bio je kapetan upravo protiv svog novog kluba.

- Drago mi je što sam došao u Dinamo. Prvi dojmovi su odlični, sretan sam što sam tu. Prije svega sam lijevi bek, ali mogu igrati što god trener bude tražio od mene. Nisam se još čuo s ljudima iz Hajduka, tek ću vidjet kako ću biti dočekan u Splitu - rekao je portugalski bek.

Miglioreu sporazumni raskid, Krešić još nije dogovoren

Sportski direktor nije mogao izbjeći pitanja o Pablu Miglioreu i njegovu mogućem nasljedniku.

- Jesmo li pogriješili što smo ga doveli? Svakome su pogreške dozvoljene, no Migliore je Dinamu donio jedan trofej (Superkup). Dobar je golman, ali ovo nije uobičajeno i nije nam prihvatljivo. S njim je dogovoren sporazumni raskid ugovora te bi se idućih dana trebao vratiti u Argentinu - rekao je Mamić te se osvrnuo na mogući dolazak novog golmana:

- Dario Krešić je jedna od želja, ali nije jedini kojeg želimo. Ima još kandidata, isključivo su to inozemni golmani. S Krešićem ne bi trebalo biti problema, ali moramo se još dogovoriti s Lokomotivom.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • dalmata7 26.07.2013.

    Ruben Lima: "Hajduk je od mene napravio igrača i na tome san mu zahvalan, kad sam došao odma sam rekao upravi i treneru kada budemo igrali protiv Hajduka da necu nastupat u toj utakmici, jer moje srce na neki način i dalje kuca za Hajduk."...hehehhe

  • shit_happens_ 25.07.2013.

    lima daj odi šibice

  • chaz michael michaels 25.07.2013.

    tak svejedno fučkali ili ne lima mali

Komentiraj...
Vidi sve komentare