Obavijesti

Sport

Komentari 104

Lima potpisao na četiri godine; Miglioreu sporazumni raskid...

Lima potpisao na četiri godine; Miglioreu sporazumni raskid...
7

Prvi dojmovi su odlični, sretan sam što sam došao u Dinamo. Ne znam još kako će me dočekati u Splitu, rekao je na predstavljanju novi igrač 'modrih' Ruben Lima (23)

VIDEO

U Maksimiru je danas predstavljeno novo pojačanje Dinama. Ruben Lima (23) potpisao je s 'modrima' na četiri godine.

- Ruben će dodatno pojačati momčad. Dođu li ponude, Lucho Ibanez ili Josip Pivarić sada mogu otići iz kluba - rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Lima je prvenstveno lijevi bek, no može igrati i na mjestu defanzivnog veznog. Na posljednjoj utakmici u dresu Hajduka bio je kapetan upravo protiv svog novog kluba.

- Drago mi je što sam došao u Dinamo. Prvi dojmovi su odlični, sretan sam što sam tu. Prije svega sam lijevi bek, ali mogu igrati što god trener bude tražio od mene. Nisam se još čuo s ljudima iz Hajduka, tek ću vidjet kako ću biti dočekan u Splitu - rekao je portugalski bek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Miglioreu sporazumni raskid, Krešić još nije dogovoren

Sportski direktor nije mogao izbjeći pitanja o Pablu Miglioreu i njegovu mogućem nasljedniku.

- Jesmo li pogriješili što smo ga doveli? Svakome su pogreške dozvoljene, no Migliore je Dinamu donio jedan trofej (Superkup). Dobar je golman, ali ovo nije uobičajeno i nije nam prihvatljivo. S njim je dogovoren sporazumni raskid ugovora te bi se idućih dana trebao vratiti u Argentinu - rekao je Mamić te se osvrnuo na mogući dolazak novog golmana:

- Dario Krešić je jedna od želja, ali nije jedini kojeg želimo. Ima još kandidata, isključivo su to inozemni golmani. S Krešićem ne bi trebalo biti problema, ali moramo se još dogovoriti s Lokomotivom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener