To je to što me zanima!

Lindegaard: Moyes u Unitedu... Kao Nokijin punjač na iPhoneu!

Danski vratar inače je vrlo glasni aktivist za prava LGBT osoba, a o pomaganju nogometašima homoseksualcima često je znao pisati i na svom blogu
Vidi originalni članak

Anders Lindegaard je pet godina bio u Manchester Unitedu. Doveo ga je Alex Ferguson, a prije nego što je otišao dočekao je i ispratio Davida Moyesa i Louisa van Gaala.

I baš mu je Moyesova 2013/14-a ostala u sjećanju kao nakaotičnija sezona na Old Traffordu:

- Kad je Man United postavio Moyesa za glavnog trenera to bilo k'o da iPhone spojite na Nokijin punjač. Ništa korisno se neće dogoditi - konstatirao je nedavno Lindegaard za Manchester Evening News.

- Moyes je izdržao devet mjeseci, a kad je dobio otkaz žalio se na prestaru momčad koju je naslijedio. Nismo mi bili stari nego se nismo baš dobro prilagodili na stvarnost 'Moyes umjesto sir Alexa' - objasnio je danski golman koji je u pet godina skupio tek 19 utakmica za United.

Na naslovnicama je češće završavao zbog veze (kasnije i braka) sa švedskom glumicom albanskog podrijetla Misse Beqiri s kojom ima sina Juliana.

Danac je inače i vrlo glasni aktivist za prava LGBT osoba, a o pomaganju nogometašima homoseksualcima često je pisao i na svom blogu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hawke 12.06.2019.

    Ovaj United je zadnjih par godina pun bezobraznih, preplaćenih i loših derana. Jadan Sir Alex mora gledati to pod stare dane nakon svega što je napravio.

  • Sibila Smežuranić 12.06.2019.

    A ti si na golu bio kao Kalinić

  • komentatorxyz 12.06.2019.

    Vidi se koliko ga Moyes gušio jer je nakon toga eksplodirao i postao jedan od boljih vratara svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare