To je to što me zanima!

Lino Červar: Onaj tko se boji nikad ne pobjeđuje...

Grozno. Ovaj nas je poraz dosta zaljuljao. Ovo je šok, govorio je Mirza Džomba nakon što smo izgubili 27-24 od Poljaka u četvrtom kolu
Vidi originalni članak

Teška subota za hrvatske 'loptače' u Pekingu. Za 'dobro jutro' vaterpolisti su, u neprepoznatljivom izdanju, 'kihnuli' od Sjedinjenih Država (5-7). Ipak je Rudić koječemu naučio Amere. Za 'dobar tek', baš u terminu ručka, košarkaši su, istina junački, slomili zube na teškom zadatku protiv Litve. Za tešku večer i još težu noć pobrinuli su se u rukometnoj areni doprvaci svijeta, Poljaci. Tko pamti kada je Červarovo društvo poraženo dva puta zaredom!? Nitko. Jer Červarovo društvo nikad nije izgubilo dvije zaredom. Od Portugala 2003., uključujući i taj famozni Portugal kada je počelo zlatno hrvatsko rukometno doba.
- Grozno. Ovaj nas je poraz dosta zaljuljao. Ovo je šok - govorio je Mirza Džomba koji je svojim pogocima dugo Hrvatski držao na 'životu'.
- Imamo četiri dana da se dođemo k sebi. Uzdrmani smo. Treba ovo preboljeti, moramo se stisnuti i usredotočiti na četvrtfinale kad za nas počinje novi turnir. Ova je reprezentacija uvijek najbolje reagirala u najtežim uvjetima - govorio je razočarani 'veteran', sudionik svih velikih uspjeha posljednjih pet godina.
Naši su počeli u petoj brzini, brzo je bilo 4-1, pa 7-3 i činilo se da će to biti mirna večer. Da ne bi. Poljaci su se zacementirali u formaciju 6-0, tražio se šut izvana, ali Lacković je bio jako rezerviran, a Metličić neprecizan. Ostali smo predugo bez gola, suparnik je napravio 6-0 i otad je počeo hrvatski hod po trnju.
- Imamo previše problema, previše je ozljeda – bio je utučen Pero Metličić nakon utakmice. On je pokušavao, pucao je, tukao je, ali nije imao svoju večer.
Ni Lino Červar nije bio u osobitom izdanju. I njega su uzdrmala dva vezana poraza.
- Primili smo previše brzih i lakih golova, a kad se lomila utakmica bili smo neprecizni. Utakmicu nije izgubila obrana nego napad. Lacković nije bio gladan, nije danas dao primjer mlađima, morao bi znati da onaj koji se boji nikada ne pobjeđuje - aludirao je Lino na Lackovićevu nepoduzetnost i neodlučnost.
Hrvati su definitivno kompromitirali jedno od prva dva mjesta u skupini, ali možda se i neće pokazati lošim ni treće ili četvrto mjesto, koje bi za suparnika moglo donijeti Južnu Koreju ili Island. Svi misle da su Korejci ili Islanđani bolji izbor nego Danci ili Nijemci.

OLIMPIJSKE IGRE, 4. KOLO, RUKOMET

SKUPINA A:

Francuska – Španjolska 28-21 (16-10)
Brazil – Kina 29-22 (14-10)
Hrvatska – Poljska 24-27 (12-13)

LJESTVICA
: 1. Francuska 8, 2. Poljska 6, 3. Hrvatska 4, 4. Španjolska 4, 5. Brazil 2, 6. Kina 0

SKUPINA B:
Koreja – Egipat 24-22 (8-11)
Rusija – Njemačka 24-24 (11-10)
Danska – Island

LJESTVICA:
1. Koreja 6, 2. Njemačka 5, 3. Island 4 (-1), 4. Danska 3 (-1), 5. Rusija 3, 6. Egipat 1

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_27854 16.08.2008.

    joj dečki stvarno se nadam da je bio ovo jedan od \"onih\" loših dana koje svi imaju,i i da ćete se popravit u ovim najbitnijim utakmicama koje sad dolaze,i hvala bogu na baliću!!=)

  • Ferenc16 16.08.2008.

    nesretad dan definitivno nadam se da je posljednji

  • dusansk 16.08.2008.

    KOJI VAM JE K....? PA NEMOGU SVAKI PUT BITI PRVI !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare