To je to što me zanima!

Lino Červar se ispričao: Žao mi je, ali i ja zaslužujem ispriku...

Lino Červar nakon pobjede protiv Francuske prozvao je novinara po imenu i prezimenu jer ga je ovaj u svom tekstu nazvao 'naslabijom karikom hrvatske reprezentacije'. Sad se ispričao
Vidi originalni članak

Žao mi je, u meni su bujale emocije. Nisam to trebao učiniti, rekao nam je Lino Červar.

Nakon pobjede protiv Francuske, koja je 'kaubojima' osigurala nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre,  Lino je mao ispad u kojem je prozvao novinara po imenu i prezimenu jer ga je ovaj u svom tekstu nazvao 'naslabijom karikom'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U subotu sa Švedskom

Udario je Lino ispod pojasa, debelo je pretjerao spomenuvši u nepovezanom kontekstu čak i nekakvo 'tamburanje' spomenutog novinara

- Ali i on bi se meni trebao ispričati - dodao je Červar.

Hrvatska je sletjela u Herning gdje u subotu u 20.30 sati igra protiv Švedske za peto mjesto. 'Kauboji' su, kao i Šveđani, osigurali nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre pa će ta utakmici biti stvar prestiža. Da se pita Šveđane, ne bi se ni igralo.

- Imamo dva slobodna dana i onda utakmicu za peto mjesto. Pred nama je naporni proljetni dio sezone u klubovima i htjeli smo preskočiti tu utakmicu koja je beskorisna, radije bismo doma - rekao je kaže švedski igrač Zachrisson.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • sureja_1 26.01.2019.

    Nije se trebao ispričavati,rekao je istinu,mi smo grozan narod,ne stojimo iza svojih reprezentacija kada gube,uvijek nam sve mora biti savršeno,ali život nije takav,ne može uvijek biti savršenstvo i odigrati se savršeno,ne mogu se uvijek donositi ni savršene odluke no voli i poštuj svoje i kada gubi i kada pobjeđuje,ne samo blatiti...Neka se ti novinari malo otrijezne više.

  • cimerrr 25.01.2019.

    Lino Cervar je bio nasa najjaca karika,do njega Zlatko Horvat. Pokazao je zasto je najtrofejniji trener. Sa prosjecnim igracima nadigrao je puno jace reprezentacije.

  • volimpršut 24.01.2019.

    Kome se ti ispričavaš?!! Lino sve si dobro rekao!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare