To je to što me zanima!

Lino, mirno spavaj: Tri Hrvata u najboljoj momčadi kola LP-a!

Kuduz je odigrao europsku utakmicu života zabivši 10 golova, dakako najzaslužniji je što je Dinamo Bukurešt s 27-26 uzeo bodove Schaffhausenu. Sve iz igre, u 12 pokušaja
Vidi originalni članak

Kažu da nas nema puno, ali kad je rukomet u pitanju, tu nas ima na sve strane. Toliko da - dominiramo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S hrvatskim žigom EHF je odabrao najbolju sedmorku sedmog kola Lige prvaka. U njoj su čak trojica, Ante Kuduz, Luka Cindrić i Mirko Alilović.

Kuduz je odigrao europsku utakmicu života zabivši 10 golova, dakako najzaslužniji je što je Dinamo Bukurešt s 27-26 uzeo bodove Schaffhausenu. Sve iz igre, u 12 pokušaja. Osječanin je u sedam utakmica zabio 40 golova, pa su Rumunji već sada praktički sigurni za osminu finala.

Barcelona je imala poteškoća u Aalborgu, dobila s 34-30 uz sedam Cindrićevih komada. Alilović je, pak, ugradio 13 obrana u pobjedi Pick Szegeda nad Elverumom s 32-27.

Ostatak najbolje momčadi čine lijevo krilo Elveruma Blonz, desno krilo Veszprema Dragan Gajić, desni vanjski Flensburga Rod i pivot Kristianstada Nyfjall.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 12.11.2019.

    Proucavao sam malo grupe za euro.. imamo finu situaciju, u grupi smo sa srbima, crnogorcima i bjelorusima, i to bi trebala biti 6 bodova i prenosenje 4 boda u iducu fazu u kojoj cemo igrat najvjerojatnije sa spanjolcima, njemcima, makedoncima i cesima.. i ako ikako moguce dobiti ili švabe ili spanjolce,sa cesima i makedoncima ne bi trebalo biti problema... ali naravno, uvijek postoji sansa da nam se ponvi Brazil

  • realist86 12.11.2019.

    Sve dok je linolada na trenerskom mjestu, ničemu se ne nadam. Njegovu viziju rukometa (ako ju je ikad i imao) je davno vrijeme pregazilo.

  • gnojna družina 12.11.2019.

    Bas moze mrno spavat.. zna koja su nasa ocekivanja a koja je realnost.. nisu to vise oni kauboji ma ni upola.. ako budemo u top 5 na euru to ce bit uspjeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare