To je to što me zanima!

Livaja je opet izgubio razum: Gurnuo suca i završio sezonu

Zločesti dečko hrvatskog nogometa i napadač Las Palmasa Marko Livaja (23) dobio je pet utakmica kazne zato jer je nakon crvenog kartona ljutit napao i suca
Vidi originalni članak

Ušao je u 83., a tri minute kasnije dobio je crveni, u naletu bijesa odgurnuo je i suca. Ako vam još kažemo da je sve to djelo hrvatskog nogometaša, vjerojatno će vam prvi, ali i jedini, na pamet pasti - Marko Livaja (23).

I naravno, nećete pogriješiti. Livajini nestašluci, nažalost, poznatiji su od svih njegovih golova, što je dosta loša slika o napadaču, od kojeg se očekivalo da će s 23 godine biti u nekom od najvećih europskih klubova.

U redu, bio je u Interu, no na San Siru se i nije previše naigrao, više je proveo na posudbama u Luganu i Ceseni. Bio je i u Atalanti, Rubinu, Empoliju, da bi prošlog ljeta postao član Las Palmasa. I sve je to stigao napraviti s 23 godine.

Novi gubitak razuma koštao ga je završetkom sezone. Španjolski nogometni savez kaznio ga je s pet utakmica suspenzije. Primjera radi, Sergio Ramos za svoj crveni u El Clasicu dobio je utakmicu kazne, no za razliku od Livaje, kapetan Reala nije pritom gurnuo i suca.

Livaju će kazniti i Las Palmas. Nadamo se i ne tjeranjem iz kluba, premda je Livaja u svojoj turbulentnoj karijeri dobio već mnogo puta drugu šansu.

Marko je još uvijek mlad, no ako nešto ne promijeni u svom životu do kraja karijere selit će se vjerojatno 20 puta i u nogometnoj povijesti bit će zabilježen tek kao fusnota. A to sigurno nije ono što on želi, niti je odraz njegova potencijala.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • tomicalomica 27.04.2017.

    Ja bi ovom Livaji takvu šljagu odvalio da bi odmah morao mijenjat gaće ,, primitivni neuki vlaj iz neke selendere pobjegao gdje nema električne žarulje ni tople vode ....boli glava 😨

  • 26.04.2017.

    Takvima odma treba zabranit igrat nogomet

  • rođo101 26.04.2017.

    A sta za jega napisat a ne dobit ban od admina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare