To je to što me zanima!

Livaja odveo Atenjane na čelo ljestvice, Pašalić srušio Zenit!

Marko Livaja zabio je u ponedjeljak dva gola u pobjedi AEK-a nad Palataniasom u grčkom prvenstvu, dok je Mario Pašalić potvrdio slavlje moskovskog Spartaka nad Zenitom u Rusiji
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Marko Livaja bio je dvostruki strijelac u 3-0 (1-0) domaćoj pobjedi AEK-a protiv Plataniasa u susretu 12. kola grčkog nogometnog prvenstva, a s ta tri boda AEK je preuzeo vodstvo na ljestvici.

Livaja je postigao prva dva pogotka na utakmici, u 39. i 49. minuti, a iz igre je izašao u 71. Bili su to treći i četvrti pogodak u prvenstvu hrvatskog napadača ove sezone. AEK sada ima 24 boda, jedan više od drugog Olympiacosa, a dva više od trećeg PAOK-a. Platanias je posljednji, 16. sa šest bodova.

Mario Pašalić bio je strijelac u 3-1 (2-1) pobjedi Spartaka iz Moskve protiv Zenita iz Sankt Peterburga u derbiju 18. kola ruskog prvenstva.

Pašalić, koji je u igru ušao u 76. minuti, potvrdio je pobjedu svoje momčadi pogotkom za 3-1 iz protunapada u osmoj minuti sudačke nadoknade. Bio je ovo treći pogodak Pašalića za aktualnog ruskog prvaka.

Inače, Spartak je poveo sa 2-0 pogocima Samedova (19) i Luiza Adriana (30), a jedini gol za Zenit postigao je Criscito (35). Ovom pobjedom Spartak je skočio na četvrto mjesto na ljestvici sa 31 bodom, dva manje od drugog Zenita, a jednim manje od trećeg CSKA.

Na vrhu se sa 39 bodova izdvojio moskovski Lokomotiv koji je ranije u ponedjeljak kao gost svladao SKA iz Habarovska sa 2-1, a hrvatski stoper Vedran Ćorluka zbog ozljede i dalje ne konkurira za nastup u dresu Lokomotiva.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mestar 28.11.2017.

    Puno sam vidio u medijima svakakovih prica o Livaji i od ljudi koji ga poznaju, dobrih i losih stvari od novinarskih zli jezika. Posto se dobro razumim u nogometnu igru sve sam uzimao s rezervom jer nikad ga nisam vidio kako igra na terenu na pravoj utakmici. Zato sam ostavio sve na stranu da pogledam nedavno utakmicu na tv protiv Rijeke i mogu rec da sam se ugodno iznenadio kako se pametno krece i gradi loptu. Mislim da mi nemamo takovi tip igraca u ligi ni u reprezentaciji. Bravo za njega samo neka nastavi i ne slusa te price mogao bi daleko dogurat jer takovi igraci su na cijeni. Sto mi se svidilo kod njega da upotrebljava glavu vise nego noge.

  • Iskrivljena antena 28.11.2017.

    Ali još nisu spremni za repku i Dalić to prepoznaje zato ih drži u zaleđu klupe.

  • tomislav47 27.11.2017.

    Svaka cast i jednom i drugom. Sretno za sve nase decke.🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare