To je to što me zanima!

Livajina partnerica objavila je posebnu poruku za Vuškovića nakon poraza: Čak i kad gubiš...

Ines Rajčić poslala je posebnu poruku Luki Vuškoviću nakon što je skrivio penal u porazu Hajduka u finalu Lige prvaka mladih. Vušković je u veljači napunio 16 godina i igra s Livajom za seniorsku momčad 'bijelih'...
Vidi originalni članak

Juniori Hajduka zaustavljeni su u finalu Lige prvaka mladih. Nizozemski AZ Alkmaar bio je bolji u finalu i slavio s uvjerljivih 5-0.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

AZ je poveo u 45. minuti iz penala kojeg je skrivio stoper Luka Vušković (16). Mladi Vušković neoprezno je uklizao prema loptu i pokupio je protivničkog napadača Ernesta Pokua. 

SVI NA DOČEK Splite, feštaj! Nitko ne može razveseliti ljude kao Hajduk... VIDEO: SVAKI ZABIO DVA Tko je dvojac koji je uništio Hajduk u finalu Lige mladih?

Iako se radi o nepotrebnom prekršaju i nespretnoj reakciji, mnogi su opleli po stoperu 'bilih tića'. U njegovu je obranu stala i Iris Rajčić (43), partnerica Marka Livaje.

- Ponekad, čak i ako izgubiš, dobivaš - napisala je Iris na Instagram storyju uz fotografiju trenera Budimira i Vuškovića, kojeg je i označila u objavi.

Trener Budimir stao je u obranu Vuškovića koji je u veljači napunio 16 godina i postao standardni prvotimac seniorske momčadi Hajduka.

VELIKA ČAST Ivanišević ostavio poruku za hajdukovce: Nije svaki poraz jednak. Ovaj vaš je poseban

- Penal je preokrenuo susret, unatoč tome što nismo bili dobri, mi smo ih držali 0-0 i čekali poluvrijeme. Međutim, nemojte mi Vuškovića sad razapinjati. On je mlad dječak - rekao je Budimir nakon finala u Ženevi...

Idi na 24sata

Komentari 71

  • patak Bubi 26.04.2023.

    Kakva partnerica, pa jel se nisu oženili nedavno? Više nije inn napisati žena ili supruga? Zbog LGBTQZVR likova?

  • patak Bubi 26.04.2023.

    Čini mi se ili bi Livajina partnerica dala ovom momku? Čokolade?

  • Oršić legenda * * 25.04.2023.

    Opet se baba ajris pali na mlade?

Komentiraj...
Vidi sve komentare