To je to što me zanima!

Liverpool je brod koji tone, Rafa uopće ne priča s nama

Loši ovosezonski rezultati Liverpoola ostavili su traga i na odnosima u momčadi. Albert Riera prvi je progovorio o treneru Španjolcu Rafi Benitezu
Vidi originalni članak

Španjolski nogometaš u Liverpoolu Albert Riera tvrdi da su Benitezove metode rada loše, te da trener uopće ne komunicira sa svojim igračima što mu je dozlogrdilo u tolikoj mjeri da želi napustiti klub.
- U trenucima kada ste zdravi i dobro trenirate, a trener vam se uopće ne obraća morate misliti da su razlozi toga osobne prirode. Radim li nešto loše očekujem da trener, poštuje li me, dođe do mene i kaže što mi je činiti kako bih ponovno našao mjesto u momčadi. To se ne događa i to je ono što me boli - veli Riera i nastavlja:
- Možete vidjeti da nam ne ide dobro i da se pritom ništa u našoj igri ne mijenja. To je frustrirajuće, pogotovo ako mislite da ste u stanju pomoći, a sjedite na klupi za pričuve. Ovdje sam već dvije godine i poznajem Beniteza. On nikada nije riješio niti jedan nesporazum sa igračem razgovorom.
Uvjeren je da je šef i ne mari za tuđa mišljenja. Dijalog s njime praktički ne postoji - nastavio je nizati Riera koji je od siječnja nastupio tek dva puta za "redse".
- Volio bih ostati ovdje do kraja karijere, ali znate da nogometaši žele igrati nogomet. Meni je cilj odlazak na Svjetsko prvenstvo i zato moram igrati. U ovome je trenutku jedino otvoreno tržište ono rusko. Imam dvije ponude od tamošnjih klubova i morat ću o njima razmisliti - zaključio je Riera.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare