To je to što me zanima!

Liverpool mora dovesti Subašića

Subašić je sjajan golman, koji je branio briljantno na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Baš me čudi da je i dalje slobodan igrač.Liverpoolu bi bio sjajan izbor, tvrdi bivša engleska jedinica Robinson
Vidi originalni članak

Liverpool bi trebao uzeti Danijela Subašića da riješi svoje probleme s golmanima, izjavio je bivši engleski broj 1 Paul Robinson.

Engleski je prvak u potrazi za golmanom jer nekoliko tjedana neće biti Alissona zbog ozljede ramena. A pravu, dostojnu zamjenu Jürgen Klopp zapravo i nema. Adriana (33) je praktički prekrižio, a u svlačionici je još samo mladi Irac Kelleher (21).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagađalo se da želi Jacka Butlanda iz Stokea, ali Robinson, kojeg pamtimo po krtici u Maksimiru, kada je Bilićeva Hrvatska 2006. u kvalifikacijama za Euro pobijedila Englesku 2-0, tvrdi:

- Subašić je slobodan nakon što je na kraju prošle sezone napustio Monaco i bio bi bolji izbor. Adrian je izvan forme i samopouzdanje mu je na nuli. Ako Alissona neće biti šest tjedana, dovođenje Subašića bio bi odličan potez kluba.

Suba (35) je u osam godina skupio gotovo 300 nastupa za Monaco, došao je u klub dok je bio u drugoj ligi, a stigao do naslova prvaka i polufinala Lige prvaka.

Robinson je Subin fan i tvrdi da je bolji od Adriana.

SUBAŠIĆ NAKON ODLASKA 'Mbappé me zafrkavao poslije SP-a. Gledali smo F1, posebno je kad po tebi lete komadići gume'

- Subašić je sjajan golman, koji je branio briljantno na Svjetskom prvenstvu u Rusiji - rekao je za Football Insider i nastavio:

- Baš me čudi da je i dalje slobodan igrač. Bio sam uvjeren da će ga netko već uzeti.

Robinson je prošli tjedan govorio i da bi Butlandu bio dobar potez dolazak na Anfield.

- Ima dosta dobrih golmana koji trenutačno ne brane, zašto ne bi Liverpool uzeo Jacka Butlanda na kratki rok? Treba im netko takav, iskusan golman - govorio je tada.

Adrian je na gol stao protiv Aston Ville i popio je sedam komada (7-2). Iako ga je Klopp branio govoreći da Španjolac nije kriv za tako visok poraz.

- Izuzev prvoga gola, kod ostalih nije mogao puno napraviti - rekao je Klopp i nastavio:

- On je jako dobar golman, branio je u 11 utakmica prošle godine i većinu smo od toga pobijedili.

PRVI JE PUT SLOBODAN Ni Hajduk, ni penzija: Subašić će u Saudijsku Arabiju ili Englesku

Ali Subašić je bolji! Dovedi ga, Jürgene, poslušaj Robinsona, pa ćeš vidjeti...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bakaslis 14.10.2020.

    Suba hvala za Rusiju, osim za finale, ali bez tebe među ostalim nebi vidjeli finale. Sad je majstore vrijeme za mirovinu, već u finalu, a to je ljeto 2018. vidjelo se da si slomljen.  Hvala za Rusiju, vrijeme je za odmor, u Monacu se lijepo zaradilo za umirovljeničke dane

  • kingdiamond 14.10.2020.

    Haha🤣🤣

  • 14.10.2020.

    suba je prosjecan golman,nije on za liverpool

Komentiraj...
Vidi sve komentare