To je to što me zanima!

Redsi uvjerljivi, titulu im može osigurati Chelsea protiv Cityja

"Redsima" trebaju još dva boda da bi osigurali naslov prvaka Engleske, prvi nakon 30 godina. Također, Liverpool bi mogao slaviti već i sutra ako Manchester City ne uspije u gostima svladati Chelsea
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola u srijedu su na Anfieldu u 31. kolu Premier lige pobijedili Crystal Palace sa 4-0, pa sada "redsima" trebaju još dva boda da bi osigurali naslov prvaka Engleske, prvi nakon 30 godina. Također, Liverpool bi mogao slaviti već i sutra ako Manchester City ne uspije u gostima svladati Chelsea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mrežu gostiju načeo je Trent Alexander-Arnold u 23. minuti iz slobodnog udarca, a na 2-0 povisio je Mohamed Salah (44), kojeg je lijepo usposlio Fabinho

U 55. minuti Fabinho se upisao u strijelce snažnim udarcem sa 25 metara. Uvjerljivu pobjedu domaćina potvrdio je Sadio Mané u 69. minuti nakon uspješno izvedenog kontranapada i asistencije Salaha. Hrvatski stoper Dejan Lovren ostao je na klupi za pričuve Liverpoola.

Prehodno je Manchester United na Old Traffordu sa 3-0 svladao Sheffield United, a sva tri pogotka za domaću momčad postigao je francuski napadač Anthony Martial. Wolverhampton je zadržao bodovni priključak s Manchester Unitedom zahvaljujući minimalnoj pobjedi nad Bournemouthom. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Jimenez u 60. minuti.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • odcentramalonadesno 25.06.2020.

    Redsi su prvaci od onog trenutka kada su u gostima deklasirali Leister !

  • pipolino 25.06.2020.

    Koji glupi naslov!Nitko nije, niti neće osigurati Redsima naslov, već su to sami učinili svojim izvrsnim igrama.Da li će matematički to biti sada ili za mjesec dana nebitno je.

  • Samarsa 25.06.2020.

    Opet nas Chipicao na klupi, ajde valja kad osvoje prvenstvo neku minutu i njemu Klopi da.

Komentiraj...
Vidi sve komentare