To je to što me zanima!

Ljubičić skromno nakon što je zabio četiri gola: Broj nije toliko bitan, ima prostora za napredak

Moram napredovati u svakom pogledu. U igri glavom, u snazi, količini ​​trčanja, igri lijevom i desnom nogom, također u završnici. Do sada mislim da mi je išlo prilično dobro, rekao je Ljubičić
Vidi originalni članak

Sjajni Marin Ljubičić (20), koji je iz Hajduka otišao na posudbu u austrijski LASK iz Linza, nakon prva tri kola uvjerljivo je najbolji strijelac lige sa šest golova, a u susretu protiv Wolfsbergera zabio je čak četiri gola. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi je postigao već u 27. sekundi, drugi je sjajno odradio napad, izbio sam pred golmana i neobranjivo pogodio, za treći se majstorski riješio čuvara i zabio u suprotan kut dok mu se za četvrti odbila na nogu uz malo sreće.

- Moram napredovati u svakom pogledu. U igri glavom, u snazi, količini ​​trčanja, igri lijevom i desnom nogom, također u završnici. Imam još dosta prostora za napredak -  skromna je prva reakcija 20-godišnjaka iz Splita. 

-  Do sada mislim da mi je išlo prilično dobro. Nadam se da ću moći zadržati svoju kvotu - uz osmijeh je rekao Ljubičić. 

Već na pripremnim utakmicama postigao je tri gola, nakon čega i jedan u kupu. Zatim je počela i austrijska Bundesliga pa je Ljubičić zaredom zabio Klagenfurtu i bečkoj Austriji. 

- Želim ići korak po korak, ostati fokusiran i biti uz momčad. Golovi onda dođu sami od sebe, broj nije toliko bitan - rekao je. 

Bivši austrijski nogometaš koji sada radi kao stručni analitičar za tamošnji Sky Sports, Marc Janko, prokomentirao je Ljubičićevu reakciju nakon što ga je trener izvadio iz igre. 

- Mislio sam da će se 'zapaliti' kad ga je trener zamijenio u 60. minuti - rekao je Marc Janko, jedan od najuspješnijih austrijskih napadača u povijesti. 

 - Da su meni to napravili, bio bih nevjerojatno ljut - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 07.08.2022.

    Bravo dečko! Nadam se da klub ima opciju otkupa na kraju sezone da te majstori sa mora ne upropaste svojom velikom stručnošću. Sretno i samo tako nastavi i brzo si u repki! Dinamo Zagreb!!!

  • RedDoor 07.08.2022.

    Samo neka tako nastavi, pa se vidimo dogodine opet u bijelom dresu u prvom sastavu, po nove uspjehe. HŽV🔴🔵

  • Pobotchnick Leeyoobo 07.08.2022.

    Dečko se navikava na gradski život, asfalt i semafore i sve je bolji. Trebao je i prije otići sa one kaldrme

Komentiraj...
Vidi sve komentare